Hugh Laurie, actorul din Dr. House, canta blues la Sala Palatului

Hugh Laurie With The Copper Bottom Band, in premiera in Romania

Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia TV si al Trustului Intact, are onoarea de a facilita  prima intalnire dintre Hugh Laurie si publicul roman. Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va  fermeca fanii,  la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit.

Actorul britanic a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul “Dr. House”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.   Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, “Didn’t it rain” si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara.

Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.  Hugh Laurie With The Copper Bottom Band –un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.

DESPRE

Concertul Live Hugh Laurie promovează noul album al artistului “Didn’t it Rain”, lansat în luna mai 2013. După succesul primului album “Let Them Talk”, compus din piese blues clasice care îţi pătrund în suflet prin notele de pian şi de chitară şi îţi mângâie auzul prin vocea lui Hugh – ritmată şi cu un accent specific care celebrează bluesul din New Orleans – a venit vremea unei alte direcţii muzicale.

Deşi nu se desparte de blues-urile care l-au consacrat ca muzician, Hugh Laurie părăseşte tărâmul muzical New Orleans şi se îndreaptă către bluesul din inima Americii. Astfel, publicul român se va desfăta cu piese ce aparţin celor mai vechi reprezentanţi ai muzicii de acest gen: “St Louis. Blues” (W.C. Handy) sau “I Hate A Man Like You” (Jelly Roll Morton), dar şi cu piese moderne de jazz, cu influenţe R&B. Interpretarea lui Hugh Laurie este una ce merită auzită şi trăită live, alături de cea a profesioniştilor care îl acompaniază şi despre care Hugh vorbeşte cu multă consideraţie, fiind încântat că a avut posibilitatea să fie pe aceeași scenă cu ei. Printre ei se numără trupa Copper Bottom Band, Elizabeth Lea, Larry Goldings şi alţi artişti consacraţi.

Pentru cei care l-au auzit pe Hugh Laurie doar din scurtele secvenţe muzicale din serialul “Dr. House”, când cânta la pian sau la muzicuţă, pe 12 iulie este momentul unei experienţe muzicale complete. Sursa: iconcert.ro, eventim.ro

BILETE

Biletele se gasesc in reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si carturesti, la Sala Palatului si on-line pe www.eventim.ro

  • VIP – Pret normal     310,00 lei
  • Categoria I – Pret normal     260,00 lei
  • Categoria II – Pret normal     200,00 lei
  • Categoria III – Pret normal     170,00 lei
  • Categoria IV – Pret normal     125,00 lei

INFO

Sala Palatului

Str. Ion Campineanu 28, Bucuresti

Eventim

www.eventim.ro

Hugh Laurie

hughlaurieblues.com

www.facebook.com/hughlaurieblues

twitter.com/HughLaurieBlues

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: