HR Summit revine in toamna intr-un nou format

HR Summit, evenimentul care aduce in zona Moldovei cele mai bune practici din sfera HR&Management, revine in Iasi, pe 23-24 octombrie, cu un nou format!

Dupa o prima editie de succes desfasurata anul trecut, HR Summit revine in Iasi cu un nou format in care vor fi puse in discutie cele mai importante teme legate de industria de HR&management alaturi de unii dintre cei mai cunoscuti practicieni si specialisti romani.

Doua zile, o conferinta, sase workshop-uri si o zona expozitionala

Timp de doua zile, pe 23 si 24 octombrie, managerii si specialistii HR din zona de Est a Romaniei sunt asteptati la cea de-a doua editie HR Summit Iasi unde vor afla cele mai noi tendinte si cele mai eficiente solutii care pot fi aplicate organizatiilor din care fac parte.

In cadrul workshop-urilor, prezentarilor si sesiunilor de debate vom aborda teme precum : talent management, tehnici eficiente de recrutare, rolul intraprenoriatului intr-o companie, gamification, dezvoltare organizationala, leadership inovativ.

HR Summit, cel mai mare eveniment regional  destinat platformei de resurse umane locale si regionale, a adus in acelasi loc, intr-un singur an, reprezentatii a peste 160 de companii de top din Romania si peste 550 de participanti. Inscrierile la HR Summit Iasi- editia a doua, au inceput si luna aceasta puteti beneficia de reducerile early bird acordate.

Inregistreaza-te acum: www.iasi.hrsummit.ro

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizam târguri si expozitii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri si seminarii.

INFO

HR Summit

www.iasi.hrsummit.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: