HR Summit Iasi : Nivelul de engagement al angajatilor nu este un simplu numar

hr-summit-iasi-_-520x200-px

La nivel mondial, 69% dintre angajati au un nivel redus de Engagement, Iar rolul HR-ului devine nu doar important, ci esential in demersul continuu de a creste si mentine angajamentul si energia celor mai importante resurse ale companiei.

Contractul psihologic “semnat” intre organizatie si angajat inca din prima zi de interactiune are cea mai mare pondere in motivarea si loializarea celui din urma. Si, desi sute de studii s-au realizat pe tema Engagement-ului, inca nu s-a descoperit reteta succesului. Miza pentru companii este uriasa: productivitatea crescuta pe termen lung si, evident, servicii de o calitate superioara.

La HR Summit Iasi, pe 23 si 24 octombrie va invitam sa discutam  alaturi de Roxana Dobrescu- HR Manager Romania&Moldova AVON, despre “umanizarea” organizatiei, despre cat de important este ca angajatii sa vina fericiti la serviciu si cum putem dezvolta angajamentul emotional al acestora.

Let’s Talk About Great Days at Work. Because Engagement Is Not a Number va fi mai mult decat o discutie deschisa intre specialistii de Resurse Umane si manageri, va incerca sa aduca participantilor solutii si metode concrete prin care companiile pot creste nivelul de engagement al angajatilor.

HR Summit, cea mai mare platforma regionala de intalnire a managerilor si specialistilor de HR din Romania, vine in ajutorul vostru, oferindu-va un cadru propice pentru knowledge sharing in care puteti afla care sunt cele mai noi tendinte din acest domeniu si puteti gasi solutii concrete pentru business-ul in care sunt implicati.

HR Summit s-a impus in 2013 ca cel mai important eveniment regional dedicat specialistilor de resurse umane si managerilor din Romania si a reusit sa aduca intr-un singur loc reprezentantii a peste 140 de companii din tara.
Aceasta este ultima saptamana in care puteti beneficia de reducerile early bird. Intrati pe www.iasi.hrsummit.ro si rezervati-va un loc la cel mai important eveniment regional de resurse umane din Romania.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizam târguri si expozitii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri si seminarii.

INFO

HR Summit Iasi

Congress Hall  Palas, Iasi

www.iasi.hrsummit.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: