HR Summit- ExpoConferinta de Resurse Umane la Iasi

 

Pe 17 octombrie are loc la Iasi HR Summit- ExpoConferinta de Resurse Umane, cel mai important eveniment dedicat specialistilor de resurse umane din zona Moldovei.

Industria de HR din România s-a dezvoltat în ultimii 10 ani, transformându-se din simpla administratoare  a “resursei umane” în unul dintre principalii factori de succes în gestionarea capitalului uman al fiecărei companii. Conform numeroaselor studii efectuate în ultima perioadă în România, HR-ul este bine integrat în procesul de dezvoltare a strategiei companiei si contribuie în mod semnificativ la punerea sa în aplicare. Mai mult, există o dorinta puternică a specialistilor din departamentele de Resurse Umane de a dezvolta modele de carieră transparente în interiorul unor sisteme de management. Însă, în cele mai multe cazuri, functia de HR nu dispune încă de confirmarea clasei business autohtonă asupra pozitionării ca partener strategic de afaceri.

Specialistii în resurse umane au nevoie de un mediu propice în care să îsi dezvolte calitătile si să demonstreze rolul lor major în dezvoltarea unui business, iar HR Summit- ExpoConferinta de Resurse Umane, vine în sprijinul acestora, ajutând la crearea unui cadru ideal pentru networking si shareing în care persoanele care lucrează în industria de HR pot face schimb de informatii, pot afla noile tendinte si pot învăta care sunt cele mai eficiente practici din industrie.
Tocmai prin structura sa complexă, care cuprinde sesiuni de debate, prezentări de studii nationale si internationale din aria HR-ului, workshop-uri si zona expozitională, HR Summit aduce un plus de valoare industriei de Resurse Umane regionale si, de ce nu, nationale.

După o editie de succes, desfasurată în luna aprilie în Cluj Napoca, HR Summit va ajunge pe 17 octombrie în Iasi, devenind astfel cel mai important eveniment regional de resurse umane din România. Prima editie HR Summit Iasi va aduce în acelasi loc 12 speakeri si peste 120 de specialisti în HR, headhunters, general manageri, consultanti din companii de training, coaching& resurse umane, dar si pe cei pasionati de aria resurselor umane.

Conferinta este completată si de o zonă expozitională, deschisă publicului larg, în care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane îsi vor expune portofoliile de produse si ofertele, facilitând interactiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii si specialistii din domeniu.

INSCRIERE

Înscrierile pentru HR Summit Iasi au cu o ofertă promotională: primii 30 de participanti au parte de un pret special al biletului!  Mai multe detalii despre programul si speakerii primei editii HR Summit Iasi gasiti pe : www.iasi.hrsummit.ro

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C având în portofoliu manifestari în domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.  Organizam târguri si expozitii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, workshopuri si seminarii.

INFO

www.iasi.hrsummit.ro

www.facebook.com/HRSummitRo

twitter.com/HRSummit_ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: