How design became the new language of business @ The Grape

grape design curs

Vino joi, 28 ianuarie 2016, la The  Grape, de la ora 18:30 să afli  despre felul în care designul influențează comportamentul și reacțiile utilizatorilor!

Utilizatorii au așteptări mari atunci când interacționează cu website-uri, magazine on-line, sau aplicații mobile. Succesul unei persoane, al unei companii sau al unei afaceri depinde în general de interacțiunea clientului cu o interfață digitală, experiența utilizării acelui produs on-line devenind foarte importantă.

Scopul acestui training este de a-ți răspunde la următoarele intrebari: Cum putem elimina frustrările vizitatorilor? Cum putem crește vânzările, productivitatea și satisfacția clienților? Cum putem construi un brand puternic?

PROGRAM

Partea I: Concepte cheie din User Experience Design, rolul pe care designul îl are în construirea unui produs on-line și felul în care putem obține rezultatele dorite investind în experiența potențialilor clienți.

Partea II: Exercițiu interactiv prin care fiecare participant își va putea trasa un plan cu privire la succesul în mediul on-line. Se vor discuta mijloacele prin care designul poate contribui la îndeplinirea obiectivelor stabilite inițial.

GEORGE SEREDIUC este designer. Fie că este vorba despre graphic design, branding, web design sau advertising, viziunea lui este de a obține rezultate pozitive prin construirea atentă a unor experiențe inedite. Printre lucrurile lui preferate se numără berea nefiltrată, romanele Science-Fiction, cosmologia, și călătoriile pe munte.

INSCRIERE

Sunt 30 de locuri disponibile, revezervarea prețul biletului de acces fiind de 30 lei. Biletul se plătește direct la sediul The Grape, în avans sau la începutul evenimentului. Tot ce ai de făcut este să completezi următorul FORMULAR. Dacă nu mai puteți ajunge la eveniment, vă invităm să  anunțați pentru a oferi locul dumneavoastră alcuiva. Contact: office@thegrape.ro / 0758 356 542 (Georgiana)

INFO

The Grape

Str. V. Lupu 55, et. 2, Iasi

E-mail: office@thegrape.ro

www.facebook.com/TheGrapeIasi/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “How design became the new language of business @ The Grape”

  1. iAgency says:

    Un site cu un design frumos este doar un prim pas pe care trebuie sa il faci atunci cand iti doresti sa creezi cel mai bun site pentru afacerea ta. Optimizarea acestuia cu meta taguri, ALT taguri, headinguri, precum si linkurilor interne si externe, este la fel de importanta pentru succesul site-ului tau cum este design-ul.

Scrie un comentariu: