House Community: Alexandru Rusu/ G-Funk B2B Libe/ Octave

Sambata, 21 ianuarie, incepand cu ora 22:00, in Club Brain, House Community prezinta pe:

Alexandru Rusu [Zebra Events, Piatra Neamț]
G-Funk [Roman] B2B Libe [House Community, Iasi]
Octave [House Community, Iasi]
Intrarea: 10 lei ( 5 lei bon de consumatie)

Alexandru Rusu s-a nascut in Piatra Neamt. Interesul pentru muzica are radacini inca din copilarie cand a urmat cursuri de pian si Școala de Arte Piatra Neamt. Pasiunea pentru muzica electronica s-a transformat in principala ocupatie a lui Alex in urma cu 4 ani. S-a facut remarcat pe plan local 2 ani dupa care a inceput proiectul numit Moutain Beach, unde a fost rezident 2 sezoane mixand alaturi de nume ca Federico Molinari, Nima Gorji, Cezar, Praslea, Ali Nasser, Chris Simonds fiind apreciat de toti acestia. Planurile de viitor fiind o aprofundare a cunostintelor tehnice si o clasare cat mai buna in mediul muzical existent. Alex Rusu se prezinta ca un new-comer aparte nedorind sa fie influentat de nici un fel de miscare sau opinie din exterior urmandu-si simturile artistice si privind cu incredere catre ceea ce va urma.

Grigoriu Cosmin aka G Funk, descopera pasiunea pentru muzica de la o varsta foarte frageda (9 ani) cand este indrumat de parintii sai spre a lua lectii de pian si clarinet la Scoala de Arte din Roman. Mania pianului si clarinetului a tinut aproape jumatate de an, vazand ca acestea nu il prea asculta s-a indepartat incet,incet de acest hobby pana cand s-a oprit din a mai lua lectii.
Urmeaza o pauza de aproximativ 5 ani in care acesta “experimenteaza” diverse programe free de pe net pentru mixat. La varsta de 14 ani (indeplinind varsta minima de intrare intr-un club) , incepe sa umble prin cluburile locale. Vazand DJ-ii rezidenti cum canta se indragosteste repede de acest hobby ajungand sa cante ocazional la cluburile pe care le frecventa.
La 15 ani primeste invitatia de a fi rezident la un nou club deschis in oras. Acesta a fost primul pas spre ascensiunea acestuia . La aceeasi varsta participa la un concurs local de DJ ,obtine locul 2 si in acelasi timp un feedback foarte bun pentru prestatia lui. Dupa acest success urmeaza rezidente la cluburile locale, si diverse petreceri prin pub-uri locale si nu numai.
In iarna anului 2010, incepe sa lucreze la propriile proiecte muzicale, semnand un EP chiar in prima zi a anului 2011 cu 26 TeaDrops International din Rusia . Vazand ca ii este apreciata munca lucreaza din ce in ce mai mult, si reuseste sa scoate diferite EP-uri la diverse label-uri sub numele G Funk si KosmynG .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “House Community: Alexandru Rusu/ G-Funk B2B Libe/ Octave”

  1. diogene says:

    Felicitari!
    Vrem sa stim ceva si despre parinti.Cine sunt,unde sunt?
    Si era bine sa vedem si o poza cu Alexandru.

Scrie un comentariu: