House Community: Alexandru Rusu/ G-Funk B2B Libe/ Octave

Sambata, 21 ianuarie, incepand cu ora 22:00, in Club Brain, House Community prezinta pe:

Alexandru Rusu [Zebra Events, Piatra Neamț]
G-Funk [Roman] B2B Libe [House Community, Iasi]
Octave [House Community, Iasi]
Intrarea: 10 lei ( 5 lei bon de consumatie)

Alexandru Rusu s-a nascut in Piatra Neamt. Interesul pentru muzica are radacini inca din copilarie cand a urmat cursuri de pian si Școala de Arte Piatra Neamt. Pasiunea pentru muzica electronica s-a transformat in principala ocupatie a lui Alex in urma cu 4 ani. S-a facut remarcat pe plan local 2 ani dupa care a inceput proiectul numit Moutain Beach, unde a fost rezident 2 sezoane mixand alaturi de nume ca Federico Molinari, Nima Gorji, Cezar, Praslea, Ali Nasser, Chris Simonds fiind apreciat de toti acestia. Planurile de viitor fiind o aprofundare a cunostintelor tehnice si o clasare cat mai buna in mediul muzical existent. Alex Rusu se prezinta ca un new-comer aparte nedorind sa fie influentat de nici un fel de miscare sau opinie din exterior urmandu-si simturile artistice si privind cu incredere catre ceea ce va urma.

Grigoriu Cosmin aka G Funk, descopera pasiunea pentru muzica de la o varsta foarte frageda (9 ani) cand este indrumat de parintii sai spre a lua lectii de pian si clarinet la Scoala de Arte din Roman. Mania pianului si clarinetului a tinut aproape jumatate de an, vazand ca acestea nu il prea asculta s-a indepartat incet,incet de acest hobby pana cand s-a oprit din a mai lua lectii.
Urmeaza o pauza de aproximativ 5 ani in care acesta “experimenteaza” diverse programe free de pe net pentru mixat. La varsta de 14 ani (indeplinind varsta minima de intrare intr-un club) , incepe sa umble prin cluburile locale. Vazand DJ-ii rezidenti cum canta se indragosteste repede de acest hobby ajungand sa cante ocazional la cluburile pe care le frecventa.
La 15 ani primeste invitatia de a fi rezident la un nou club deschis in oras. Acesta a fost primul pas spre ascensiunea acestuia . La aceeasi varsta participa la un concurs local de DJ ,obtine locul 2 si in acelasi timp un feedback foarte bun pentru prestatia lui. Dupa acest success urmeaza rezidente la cluburile locale, si diverse petreceri prin pub-uri locale si nu numai.
In iarna anului 2010, incepe sa lucreze la propriile proiecte muzicale, semnand un EP chiar in prima zi a anului 2011 cu 26 TeaDrops International din Rusia . Vazand ca ii este apreciata munca lucreaza din ce in ce mai mult, si reuseste sa scoate diferite EP-uri la diverse label-uri sub numele G Funk si KosmynG .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “House Community: Alexandru Rusu/ G-Funk B2B Libe/ Octave”

  1. diogene says:

    Felicitari!
    Vrem sa stim ceva si despre parinti.Cine sunt,unde sunt?
    Si era bine sa vedem si o poza cu Alexandru.

Scrie un comentariu: