Hoteluri pentru insecte – atelier de mestesugarit

atelier-hotel-insecte2_fb-t

Miercuri, 13 mai 2015, de la ora 14.00 ne adunăm la Grădina socială „MLR” pentru a învăța cum se poate construi un hotel pentru insecte din materiale naturale, prin urmărirea unor principii și metode simple de multiplicat în cadrul unui atelier practic și participativ.

De ce hoteluri pentru insecte? Pentru că potențialii rezidenți joacă un rol important în biodiversitate, iar atragerea lor este un lucru mai mult decât de dorit atunci când îți propui să creezi microecosisteme sau dorești să polenizezi culturi de diferite plante.

Atelierul va fi susținut în limba engleză de 2 traineri cu experiență de la asociația „Equiterre, partner for sustainable development” din Elveția, iar voluntarii asociației Mai Bine vor asigura interpretariatul pentru cei care au nevoie. Atelierul va avea o durată de aproximativ 4 ore, cu o pauză de cafea oferită cu sprijinul CUIB.

Pentru inscriere, completeaza formularul de AICI!

Activitatea face parte din proiectele “Instrumente educative și participative pentru dezvoltare durabilă”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă şi din “Cultivăm oraşul”, proiect cofinanţat de Fundatia Comunitara Iasi şi de Host Europe Group Romania.

INFO

Muzeul ”Mihail Sadoveanu”

Aleea Mihail Sadoveanu nr. 12, 700489, Iaşi

www.facebook.com/mai.bine

PE ACEEASI TEMA:

Atelier de confectionat martisoare – MEstesugiM

Make fruit fare everywhere – training pentru activisti si formatori

”Echilibru in dezEchilibru” – atelier de Contact Improvisation @Teatru FiX

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Adenium anunta lansarea proiectului Cartea Share

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE ediția a XX-a, 23-24 februarie 2018

Short Film Factory, editia de februarie @Ateneul din Iasi

“Bella Italia” – expoziție personale a fotografului Daniel Corban

Scrie un comentariu: