Hotel Unirea / Targ de locuri de munca pentru bone

Iesenele pot participa in aceasta saptamana la un targ de joburi, organizat de Holt Romania, filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. Vineri, 17 august, in incinta complexului hotelier Unirea, in intervalul orar 10 – 13, bonele fara loc de munca, dar care sunt calificate in cadrul proiectului european „Bona potrivita – Iasi.

targ de bone

Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata” sunt asteptate de familiile care doresc sa beneficieze de astfel de servicii. Intalnirea lor este facilitata prin acest targ, unde se vor discuta asteptarile familiilor si conditiile de angajare a bonelor.

Femeile care s-au calificat in cadrul acestui proiect au urmat o pregatire intensiva timp de trei luni. Au inceput cu formarea teoretica, unde si-au dezvoltat competentele de disciplinare pozitiva a copilului, de comunicare sau de ingrijire corecta si au continuat cu formarea practica, pe o perioada de doua luni, in cadrul Gradinitei nr. 3 din Iasi, unde au aplicat cunostintele dobandite, au desfasurat activitati distractive cu copiii si activitati de ingrijire.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

Pe aceeaşi temă:
ITM-Iasi-3

Internship & Trainee Marathon Iasi

targ-de-cafea

Targ de cafea si ceai la Auchan

tort 2

2-8 martie, săptămîna lui „cel mai…” la Teatrul Luceafărul

AFIS_JPEG

53 de companii virtuale participă la a doua ediție a Târgului National al Firmelor de Exercițiu ”Pași spre succes”

Ultimele articole publicate:
pascalia-si-calendarul

Expoziţia PASCALIA ŞI CALENDARUL

destine muzicale

”Destine muzicale”, concert simfonic

duo desi-trumpets

Duo Desi [CH] @The Trumpets

festival casa

Festivalul Casei la Palas Mall

Lasa un comentariu