Hotel Unirea / Targ de locuri de munca pentru bone

Iesenele pot participa in aceasta saptamana la un targ de joburi, organizat de Holt Romania, filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. Vineri, 17 august, in incinta complexului hotelier Unirea, in intervalul orar 10 – 13, bonele fara loc de munca, dar care sunt calificate in cadrul proiectului european „Bona potrivita – Iasi.

targ de bone

Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata” sunt asteptate de familiile care doresc sa beneficieze de astfel de servicii. Intalnirea lor este facilitata prin acest targ, unde se vor discuta asteptarile familiilor si conditiile de angajare a bonelor.

Femeile care s-au calificat in cadrul acestui proiect au urmat o pregatire intensiva timp de trei luni. Au inceput cu formarea teoretica, unde si-au dezvoltat competentele de disciplinare pozitiva a copilului, de comunicare sau de ingrijire corecta si au continuat cu formarea practica, pe o perioada de doua luni, in cadrul Gradinitei nr. 3 din Iasi, unde au aplicat cunostintele dobandite, au desfasurat activitati distractive cu copiii si activitati de ingrijire.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

Pe aceeaşi temă:
hansel si gretel

”Hansel si Gretel” la Teatrul Lucefarul

targul de cariere

TdC 2016 – cel mai mare târg de recrutare din Iași are loc marti si miercuri, la Atrium Palas

bursa-locuri-munca-995

Bursa generala a locurilor de munca

fii it companies

IT Companies @FII

Ultimele articole publicate:
tamaz

Tamaz lansează single-ul “Goală”

petrecere tiki village

Petreceri de weekend @Tiki Village

duminici cu teatru-bojdeuca

Duminici de teatru pentru copii la Bojdeuca lui Ion Creanga

Afi--WSU-2016

Experimenteaza studentia la Universitatea de Vest din Timișoara

Lasa un comentariu