Hotel Unirea / Targ de locuri de munca pentru bone

Iesenele pot participa in aceasta saptamana la un targ de joburi, organizat de Holt Romania, filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. Vineri, 17 august, in incinta complexului hotelier Unirea, in intervalul orar 10 – 13, bonele fara loc de munca, dar care sunt calificate in cadrul proiectului european „Bona potrivita – Iasi.

targ de bone

Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata” sunt asteptate de familiile care doresc sa beneficieze de astfel de servicii. Intalnirea lor este facilitata prin acest targ, unde se vor discuta asteptarile familiilor si conditiile de angajare a bonelor.

Femeile care s-au calificat in cadrul acestui proiect au urmat o pregatire intensiva timp de trei luni. Au inceput cu formarea teoretica, unde si-au dezvoltat competentele de disciplinare pozitiva a copilului, de comunicare sau de ingrijire corecta si au continuat cu formarea practica, pe o perioada de doua luni, in cadrul Gradinitei nr. 3 din Iasi, unde au aplicat cunostintele dobandite, au desfasurat activitati distractive cu copiii si activitati de ingrijire.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

Pe aceeaşi temă:
Spiridusul artistic

Opera pentru copii „Spiridușul artist”, pe scena BCU Iași

Jacheta fete 1-6 ani

Confort și veselie pentru cei mici, cu articolele vestimentare din oferta Lidl

hansel si gretel

”Hansel si Gretel” la Teatrul Lucefarul

baby-fest-mai

Baby Fest, 8-10 mai 2015

Ultimele articole publicate:
art-to-the-core

Art To The Core @parcare Iulius Mall Iasi

noapte lautari-bibliotheque

Noaptea Lautarilor @Bibliotheque Pub

o casa de papusi-fix

”Eu. O casa de papusi”, dupa H. Ibsen @Teatru Fix

baldwin blues band-corner

Baldwin Blues Band canta in Corner Bar

Lasa un comentariu