Hotel Unirea / Targ de locuri de munca pentru bone

Iesenele pot participa in aceasta saptamana la un targ de joburi, organizat de Holt Romania, filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. Vineri, 17 august, in incinta complexului hotelier Unirea, in intervalul orar 10 – 13, bonele fara loc de munca, dar care sunt calificate in cadrul proiectului european „Bona potrivita – Iasi.

targ de bone

Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata” sunt asteptate de familiile care doresc sa beneficieze de astfel de servicii. Intalnirea lor este facilitata prin acest targ, unde se vor discuta asteptarile familiilor si conditiile de angajare a bonelor.

Femeile care s-au calificat in cadrul acestui proiect au urmat o pregatire intensiva timp de trei luni. Au inceput cu formarea teoretica, unde si-au dezvoltat competentele de disciplinare pozitiva a copilului, de comunicare sau de ingrijire corecta si au continuat cu formarea practica, pe o perioada de doua luni, in cadrul Gradinitei nr. 3 din Iasi, unde au aplicat cunostintele dobandite, au desfasurat activitati distractive cu copiii si activitati de ingrijire.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

Pe aceeaşi temă:
Targ al Mesterilor Populari

Trei targuri va asteapta la Palas Mall in perioada Sarbatorilor Iasului 2015

Dulciuri la Bojdeuca

Dulciuri la Bojdeucă

Palas Mall

BagExpo, prima editie din 2016

valentines palas

Targ dedicat indragostitilor la Palas Mall, 11-14 februarie 2016

Ultimele articole publicate:
andra botez voila caffe

After Valentine’s Day @Voila Caffe

pamela voila valentines

Pamela Aviziteitei LIVE, de Valentine’s Day @Voila Caffe

memories hunter's

Trupa Memories LIVE @Hunter’s Pub

valentines hunters

Valentine’s Day la Hunter’s Pub

Lasa un comentariu