Hotel Unirea / Targ de locuri de munca pentru bone

Iesenele pot participa in aceasta saptamana la un targ de joburi, organizat de Holt Romania, filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. Vineri, 17 august, in incinta complexului hotelier Unirea, in intervalul orar 10 – 13, bonele fara loc de munca, dar care sunt calificate in cadrul proiectului european „Bona potrivita – Iasi.

targ de bone

Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata” sunt asteptate de familiile care doresc sa beneficieze de astfel de servicii. Intalnirea lor este facilitata prin acest targ, unde se vor discuta asteptarile familiilor si conditiile de angajare a bonelor.

Femeile care s-au calificat in cadrul acestui proiect au urmat o pregatire intensiva timp de trei luni. Au inceput cu formarea teoretica, unde si-au dezvoltat competentele de disciplinare pozitiva a copilului, de comunicare sau de ingrijire corecta si au continuat cu formarea practica, pe o perioada de doua luni, in cadrul Gradinitei nr. 3 din Iasi, unde au aplicat cunostintele dobandite, au desfasurat activitati distractive cu copiii si activitati de ingrijire.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

Pe aceeaşi temă:
poster-expo-imobiliaria

Expo Imobiliaria

institutul francez iasi foto

Ziua Portilor Deschise la Institutul Francez Iasi

targ-handmade-fayette

Targ Handmade by Fayette

macheta-matei-biz-ZiaruldeI

Curs de marketing online pentru startup-uri si IMM-uri

Ultimele articole publicate:
quiz iasi-arte

Pub Quiz la Arte Bar

beer-pong

Beer Pong @La Baza

provelo-conferinta

Dezvoltarea biciclismului in Romania – o realitate pe care autoritatile locale si nationale ar trebui sa o sprijine

Afis-Zilele-Muzeului-UAIC-n

Zilele Muzeului Universității 2014

Lasa un comentariu