Hotel Unirea / Targ de locuri de munca pentru bone

Iesenele pot participa in aceasta saptamana la un targ de joburi, organizat de Holt Romania, filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. Vineri, 17 august, in incinta complexului hotelier Unirea, in intervalul orar 10 – 13, bonele fara loc de munca, dar care sunt calificate in cadrul proiectului european „Bona potrivita – Iasi.

targ de bone

Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata” sunt asteptate de familiile care doresc sa beneficieze de astfel de servicii. Intalnirea lor este facilitata prin acest targ, unde se vor discuta asteptarile familiilor si conditiile de angajare a bonelor.

Femeile care s-au calificat in cadrul acestui proiect au urmat o pregatire intensiva timp de trei luni. Au inceput cu formarea teoretica, unde si-au dezvoltat competentele de disciplinare pozitiva a copilului, de comunicare sau de ingrijire corecta si au continuat cu formarea practica, pe o perioada de doua luni, in cadrul Gradinitei nr. 3 din Iasi, unde au aplicat cunostintele dobandite, au desfasurat activitati distractive cu copiii si activitati de ingrijire.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

Pe aceeaşi temă:
01

Targ al mesterilor populari la Palas Iasi, de Sarbatorile Iasului 2016

cartea_junglei_1

„Cartea junglei”, teatru de papusi la Teatrul Luceafarul Iasi

GfK Vocational School

GfK Vocational School – oportunități de angajare în cercetarea de piață

yaed sale-terasa fix

YARD SALE de Toamnă la Terasa FIX!

Ultimele articole publicate:
halloween-times

HALLOWEEN PARTY IN TIMES

halloween-rocknrolla

Halloween by Mysteris si RocknRolla

fantasy

Fantasy @Cafeneaua Piata Unirii

little-texas-halloween

Little Texas Halloween

Scrie un comentariu: