Hotel Unirea / Targ de locuri de munca pentru bone

Iesenele pot participa in aceasta saptamana la un targ de joburi, organizat de Holt Romania, filiala Iasi, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. Vineri, 17 august, in incinta complexului hotelier Unirea, in intervalul orar 10 – 13, bonele fara loc de munca, dar care sunt calificate in cadrul proiectului european „Bona potrivita – Iasi.

targ de bone

Promovarea masurilor active de ocupare a persoanelor inactive si a celor somere de lunga durata” sunt asteptate de familiile care doresc sa beneficieze de astfel de servicii. Intalnirea lor este facilitata prin acest targ, unde se vor discuta asteptarile familiilor si conditiile de angajare a bonelor.

Femeile care s-au calificat in cadrul acestui proiect au urmat o pregatire intensiva timp de trei luni. Au inceput cu formarea teoretica, unde si-au dezvoltat competentele de disciplinare pozitiva a copilului, de comunicare sau de ingrijire corecta si au continuat cu formarea practica, pe o perioada de doua luni, in cadrul Gradinitei nr. 3 din Iasi, unde au aplicat cunostintele dobandite, au desfasurat activitati distractive cu copiii si activitati de ingrijire.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

Pe aceeaşi temă:
norsit-iasi

Atelierele de cloud Norsit

alerg spital copii

Alerg pentru spitalul copiilor

Spiridusul artistic

Opera pentru copii „Spiridușul artist”, pe scena BCU Iași

tdc aoctombrie 2015

Targul de Cariere la Iasi, 6-7 octombrie 2015

Ultimele articole publicate:
Afis Balul Bobocilor

Balul Bobocilor 2015 – Facultatea de Drept, UAIC Iasi

BUCURESTI-NONSTOP la iasi

Dan Chişu lansează filmul „Bucureşti Nonstop” la Iași

adi bobo-lapusneanu

Stand Up Comedy cu Adi Bobo @Cafeneaua Lapusnaeanu

reggae party

Reggae Party

Lasa un comentariu