HOT CASANDRA [live band] @ Baia Turceasca

hot-casandra

Vineri, 20 aprilie, ora 21:00 – HOT CASANDRA [live band] @ Baia Turceasca. Hot Casandra [live with band] inseamna Paul Ballo [voce], Radu Teodorescu [clapa] si Mircea Ionita [chitara].

Paul Ballo, producatorul, muzicianul si vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este un nume cunoscut publicului roman si nu numai de pe parcursul carierei sale ca tobosar in trupele Go To Berlin, The Amsterdams si Kumm. La ora actuala, Paul Ballo mai este implicat si in Trouble Is, trupa fondata anul trecut alaturi de Matei Teposu, bunul sau prieten si fost coleg de la Go To Berlin.

EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “Early Nightmares”, aflat la granitele dintre synth-pop, new wave si electronica, contine cinci piese si este disponibil la vanzare pe suport digital incepand de miercuri, 9 noiembrie. Lansarea EP-ului din Bucuresti a fost precedata de un mic turneu in cele mai importante orase din tara.

Hot Casandra a lansat un nou videoclip pentru al doilea single de pe EP-ul de debut Early Nightmares. Piesa in cauza se numeste “Hold Me Tight” si este un featuring cu Bianca Ionescu, cunoscuta soprana a Operei din Bucuresti.

Dupa ce piesa Larissa a urcat rapid in topul Radio Guerrilla, Paul Ballo – artistul din spatele proiectului Hot Casandra – a ales piesa Hold Me Tight ca nou single, cu atat mai mult cu cat Bianca Ionescu este chiar mama sa.

Videoclipul melodiei, filmat in mai multe locatii din Bucuresti, a fost regizat de Tudor Petremarin, iar personajele din clip sunt actori de profesie, absolventi ai UNATC. Daca povestea clipului ar trebui sa fie rezumata in doar cateva cuvinte, atunci am putea spune ca o tanara visatoare, studenta la filosofie, incearca sa-i faca un cadou barbatului de care este indragostita. Si pentru ca timiditatea o opreste sa faca asta, ingerul ei pazitor o ajuta.

Despre Hold Me Tight, Paul Ballo – producatorul, muzicianul si vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra – spune ca “ar putea fi catalogata drept o piesa de dragoste. E un amestec de trairi intense, marcate uneori de pesimism. Colaborarea cu mama mea a fost una foarte productiva tocmai pentru ca ea intelege lucrurile pe care le fac si simt, asa ca a fost la indemana sa apelez la ea, si m-am bucurat foare tare ca a acceptat sa cante o piesa compusa de mine.”

Warm-up & after-party: Ilie & Christu’.

After-party-ul va avea loc la Club Brain (str. Gandu nr.6) si va fi gratis pentru posesorii de bratari de la concert.

Evenimentul este organizat de Brain Events, in parteneriat cu Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, si face parte dintr-un program ce are ca obiective: sustinerea formelor alternative si experimentale de teatru si arta contemporana; extinderea ideii de arta urbana, prin exploatarea spatiilor neconventionale; formarea unui public spectator-vizitator, precum si dezvoltarea unei dinamici artistice, axata pe schimburi si fluxuri culturale.

Bilete: 15 ron (disponibile in seara evenimentului, la Baia Turceasca).

IN PRETUL BILETULUI ESTE INCLUSA SI O BAUTURA.

INFO

facebook.com/hotcasandra

facebook.com/Brain.Events

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: