HostelLand. Boardgame teatral în hangar / Hangariada 2018

HostelLand pune spectatorul pe planșa unui Boardgame, unde este utilizat ca resursă umană. Conducerea unui hostel, devenit Stat Independent, cazează Jucătorii Activi/Pasivi și împreună cu ei conlucrează întru dezvoltarea țării cât și a cetățenilor ei. Un spectacol interactiv în care tu alegi cum să te implici.

Regulie sunt simple. Creem împreună un cadru de expresie și manifestare care să conducă la reconsiderarea unor tipare culturale și sociale ancorate în prezent. Miza acestui tip de demers performativ este de a crea un context prielnic dialogului.

Spectacolul este construit dupa metode de creație colectivă precum devised theatre și verbatim iar tema de la care s-a pornit este situația miilor de români care se confruntă cu alegerea de a pleca din propria țară. Ca în orice joc, cineva trebuie să câștige.Ca-n viață. Vrei să fii tu acela? Cazează-te în HostelLand.

COPRODUCȚIE: Teatru FiX și Addarta. CAST: Alexandra Cantemir, Eduard Fiuciuc, Alexandru Dobynciuc/Dragoș Maftei. STAGING: Alex Iurașcu. DRAMATURGIE: Camelia Duda și Alex Iurașcu. LIGHT DESIGN: Alexandru Amargheoalei. DURATA: 1h 30 min. RECOMANDARE: 16 +

INTRARE

Intrarea este gratuită, pe baza unei rezervări prealabile pe https://www.kompostor.ro/evenimente/7720-hostelland-boardgame-teatral-n-hangar. Suportul recomandat (optional) pentru artisti este 25 lei.

INFO

Hangariada

Aeroclubul Alexandru Matei | strada Aviatiei nr 2, Iași

www.hangariada.ro

www.facebook.com/Hangariada

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: