HostelLand. Boardgame teatral @HalaFiX

HostelLand pune spectatorul pe planșa unui Boardgame, unde este utilizat ca resursă umană. Conducerea unui hostel, devenit Stat Independent, cazează Jucătorii Activi/Pasivi și împreună cu ei conlucrează întru dezvoltarea țării cât și a cetățenilor ei. Un spectacol interactiv în care tu alegi cum să te implici.

Regulie sunt simple.

Creăm împreună un cadru de expresie și manifestare care să conducă la reconsiderarea unor tipare culturale și sociale ancorate în prezent. Miza acestui tip de demers performativ este de a crea un context prielnic dialogului.

Spectacolul este construit dupa metode de creație colectivă precum devised theatre și verbatim iar tema de la care s-a pornit este situația miilor de români care se confruntă cu alegerea de a pleca din propria țară.

Ca în orice joc, cineva trebuie să câștige.Ca-n viață. Vrei să fii tu acela? Cazează-te în HostelLand.

COPRODUCȚIE : Teatru FiX și Addarta. CAST : Alexandra Cantemir, Eduard Fiuciuc, Alexandru Dobynciuc. STAGING : Alex Iurașcu. DRAMATURGIE : Camelia Duda și Alex Iurașcu. LIGHT DESIGN : Alexandru Amargheoalei. GRAPHIC DESIGN: Andrei Cozlac. DURATA : 1h 45 min. RECOMANDARE : 16 +

INTRARE

ARTIST SUPPORT: 25 lei. Numărul de locuri este limitat. Pentru rezervări vă rugăm să trimiteți un SMS cu textul ”HOSTELLAND” la numărul 0724 92 12 12 și veti fi contactat pentru confirmare.

Special Thanks to: Adrian Poroh, Odin Moise, Alexandru Lucan, Diana Butnaru, Andrei Cozlac, George Cocoș, Bogdan Cantauz, Dragoș Maftei, Carmen Hăisan, Ioana Corban, Bogdan Capșa

INFO

Hala Fix

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: