Horia Brenciu & HB Orchestra la Casa Sindicatelor Iasi

horia brenciu iasi

Horia Brenciu revine în forță pe piața concertelor din România cu un Turneu Național în 11 orașe și un show la Sala Palatului. Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concertează pe 17 octombrie, de la ora 19:30,  la Casa Sindicatelor Iasi, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi si momente surprinzatoare.

O luna nebuna, o luna muzicala, o luna plina de bucurii! Incepem turneul in forta pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si ne oprim pe 17 octombrie, la Iasi! Toamna asta vom avea multe de cantat, multi prieteni de revazut si o groaza de lume de imbratisat pentru ca acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani. 3 ani in care am lansat un album, „40+”, in care am scris o multime de piese noi si in care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat si mai mult de tara si m-a facut sa-i iubesc si mai mult pe romani. De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamt, pana pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seara de concert va fi unica si va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia astept sa ne vedem.

Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

Accesul se face pe baza de donatie, fondurile sustinand campaniile antidrog.

Turneul se desfășoară potrivit calendarului:

  • Joi, 6 octombrie – Sala Polivalentă – PIATRA NEAMȚ
  • Vineri, 7 octombrie – Sala Sporturilor “D.P. Colibași”- BRAȘOV
  • Luni, 17 octombrie – Casa de Cultura a Sindicatelor – IAȘI
  • Marți, 18 octombrie – Teatrul de Vară “Radu Beligan” – BACĂU
  • Miercuri, 19 octombrie – Sala Sporturilor “Dunărea”- GALAȚI
  • Joi, 20 octombrie – Sala Sporturilor – CONSTANȚA
  • Luni, 24 octombrie – Casa de Cultură a Sindicatelor – ORADEA
  • Vineri, 28 octombrie – Sala Polivalentă – CRAIOVA
  • Sâmbătă, 29 octombrie – Filarmonica “Banatul” – TIMIȘOARA
  • Duminică, 30 octombrie – Sala Polivalenta – CLUJ-NAPOCA

ACCES

Pret bilet: 100 lei. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Studenților Iași sau online pe eventim.ro. Telefon: 0749 052 323 / 0741 515 987. Program: luni – vineri 10:00 – 19:00, sâmbătă 10:00 – 17:00. Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul 0748 028 233.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Lăpușneanu Jam Session #2

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

FUEGO | Amfiteatrul Palas

Concertele violonistului DAVID GARRETT din România au fost reprogramate

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

HELLO MY NAME IS: GERMAN GRAFFITI | Galeria Aparte

NE-A IESIT PE NAS! | Doru Octavian Dumitru

Revelion 2022 | Hotel Unirea

Revelion 2022 cu Dj Funky

Scrie un comentariu: