Horia Brenciu & H.B Orchestra la Sala Palatului

Joi si vineri, 22 si 23 martie 2012, de la ora 20:00, Horia Brenciu face ce-i spune inima in doua concerte la Sala Palatului din Bucuresti. “Fac ce-mi spune inima” nu mai este doar o melodie, e un spectacol urcat pe scena de Horia Brenciu si bandul sau, HB Orchestra.


Nu vreau sa va spun ce invitati sau ce momente nebune sunt in spectacol. Vreau ca tot show-ul sa fie o surpriza pentru voi. Fac ce-mi spune inima nu mai e o simpla piesa. E o traditie!”… Si pentru ca m-ati intrebat m-am si interesat… Pentru cele 2 seri de concerte de la Sala Palatului, de pe 22 si 23 martie 2012, se vindusera pina ieri seara (27 dec. 2011 n.r)  3950 de bilete. Tuturor celor care vor veni la concert le promit cel putin un singur lucru… Dragii mei, cind veti iesi de la spectacol o veti face zimbind! Daca nu se intimpla asta, va returnez valoarea biletului! S-a facut? ‘’, a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima

Horia Brenciu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Vocea si talentul lui spun tot adevarul despre el. Artistul a mai avut acelasi spectacol in primavara acestui an, cind a facut ce i-a spus inima pentru fanii veniti sa-l asculte.

Bilete Horia Brenciu

Biletele pentru concertul Horia Brenciu pot fi cumparate din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro la urmatoarele categorii de pret:

Categoria VIP – 220 lei

Categoria 1 – 150 lei

Categoria 2 – 120 lei

Categoria 3 – 75 lei

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Horia Brenciu & H.B Orchestra la Sala Palatului”

  1. andrei says:

    vand 2 bilete VIP la concertul Horia Brenciu( vineri, 23 martie 2012, Sala Palatului, Bucuresti), pentru detalii simi_andrei2003@yahoo.com

Scrie un comentariu: