Holograf, Andra, Cargo, Vunk si Ami au castigat noua premii la Media Music Awards 2014

mma-2014-640

Holograf, Andra, Cargo, Vunk si Ami au castigat joi seara, la Media Music Awards, noua dintre cele 21 de trofee puse in joc de organizatori! Premiile Media Music Awards au fost acordate, in mod transparent, artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest.

Fans Like Award, premiu castigat de Andra, si Best Fan au fost singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul a putut vota.

Ami a plecat acasa cu patru trofee, pentru piesa cu Grasu XXL, “Deja vu”: Best Hip-Hop, Best Featuring, Best Youtube si Pro FM Award.  Premiul pentru Best Group a fost castigat de Holograf, iar premiul de excelenta le-a fost inmanat celor de la Cargo chiar de catre Klaus Iohannis, primarul Municipiului Sibiu.

Vunk a castigat categoria Best Rock, pentru piesa “Numai la doi”, interpretata cu Andra. La randul ei, artista a primit, pe langa premiul obtinut din voturile fanilor, si trofeul “Best Female Artist”.

Gala Media Music Awards 2014 a avut loc la Sibiu, in Piata Mare, in prezenta a peste 40.000 de oameni, o audienta record, cei mai in voga artisti ai momentului, dar si legende ale muzicii din Romania urcand pe scena, intr-un show care a durat patru ore. Evenimentul a fost prezent de Sore si Adrian Sina.

Media Music Awards 2014 a beneficiat de tehnologie de ultima generatie atat in ceea ce priveste aparatura de sonorizare, cat si jocurile de lumini si lasere, programate si sincronizate prin calculator, precum si efecte pirotehnice senzationale.

Printre artistii care au cantat live la Media Music Awards s-au numarat Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Cargo, VUNK, Ami, Holograf si Andra.

INFO

www.mediamusicawards.com

www.facebook.com/MediaMusicAwards

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

GALA DE BALET | Opera Nationala Romana Iasi

RECITAL „VISSI D’ARTE” | Opera Nationala Romana Iasi

Iașul va găzdui o conferință europeană de anvergură dedicată economiei sociale

Expoziția de fotografie „Arbori Bătrâni. Să fie întuneric, da’ să fie lumină!” semnată Florin Ghenade

Scrie un comentariu: