Spectacolul „Hollywood Mirage” la Teatrul National Iasi

Hollywood Mirage-teatrul national iasi

HOLLYWOOD MIRAGE, de Ion Sapdaru
O comedie savuroasă îşi aşteaptă spectatorii la Sala Mare: Hollywood Mirage, un spectacol de Ion Sapdaru, cu scenografia creată de Rodica Arghir.

REPREZENTATII

  • Sâmbătă, 21 iunie 2014, ora 19:30, Sala Studio “Teofil Vâlcu”, TNI

DESPRE

DISTRIBUŢIA: CONSTANTIN PUŞCAŞU, DUMITRU NĂSTRUŞNICU, IRINA RĂDUŢU, COSMIN MAXIM, DANIEL CHIRILĂ, IONUŢ CORNILĂ, CLAUDIA CHIRAŞ, ANNE-MARIE CHERTIC, CONSTANTIN AVĂDANEI, SILVIA POPA, DANIEL BUSUIOC, DIANA CHIRILĂ, COSMIN PANAITE.
Regia artistică: ION SAPDARU
Scenografia: RODICA ARGHIR

“….fascinaţia pentru Hollywood este, în continuare, vie şi constantă. Suntem tributarii Hollywood-ului vrând- nevrând. Hollywood-ul, acest tărâm al umbrelor pe perete ne incită imaginaţia, ne face să credem că fericirea e atât de aproape, că prinţul cu pantoful pierdut în mână e pe cale să ne bată la uşă, că Marele Vrăjitor va aduce la viaţă prietenul pierdut, că genialul regizor ne va da un rol pentru Oscar, că vom gasi în beciul bunicilor Marele Graal şi foarte curând, poate chiar mâine, omenirea va înţelege în sfârşit că trebuie să trăiască în pace şi înţelegere pe mica noastră planetă… Marea uzină cu poveşti, Hollywood Mirage, îşi continuă drumul său triumfal…” (Ion Sapdaru)
“Maestrul al dialogului şi îmbinării comicului cu tragicul, fin observator al naturii umane, cu o rigurozitate a detaliului împinsă la extreme, Ion Sapdaru readuce cititorul şi viitorul spectaor în atmosfera caldă a teatrului de odinioară, sincer, născut din iubirea de viaţă, cu fascinantele şi mereu noile sale întîmplări reunite în dulcea-amăruie fotografie de grup a omenirii.” (Gabriel Andronache)
hollywood-mirage-teatru-national-iasi-foto-2013

BILETE

  • R1 şi R2 – 20lei.
  • R3-R13 – 32 lei.
  • R14-R18 – 22 lei.
  • Loje -40lei (fara reduceri).
  • Balcon 16 lei.

Biletele se pot achiziţiona on-line de pe site-ul eventim.ro, secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti. Biletele se pot rezerva şi cumpăra şi de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr. 8A.

Agentia teatrala
Telefon: 0232-255999.
Program: 10.00 – 17.00, de luni pina simbata (duminica inchis).

Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999.

Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI – Fondat în 1840.
Adresa: Str.Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi.
Telefon: 0232 267824.
E-mail: tniasi@yahoo.com.

Teatrul National Iasi
facebook TNIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Spectacolul „Hollywood Mirage” la Teatrul National Iasi”

  1. Loredana Elena Rosu says:

    Regia artistică: ION SAPDARU

  2. Pingback: Hollywood Mirage | Alex. Chimu

Scrie un comentariu: