H&M / Maison Martin Margiela, din 15 noiembrie

H&M continua seria colectiilor limitate cu Maison Martin Margiela, colectie ce se va lansa pe 15 noiembrie in aproximativ 230 de magazine din intreaga lume, precum si online.

H&M Maison Martin Margiela

Dupa colaborarea cu Versace, Lanvin, Karl Lagerfeld, sau Marni, este randul casei Maison Martin Margiela sa uimeasca fanii H&M. Pentru sezonul toamnă/iarnă 2012/2013 renumita casa va crea o colectie de articole vestimentare si accesorii pentru femei si barbati.

DESPRE

MAISON MARTIN MARGIELA este o casa de moda care si-a urmat mereu calea, adesea in afara cadrului traditional al modei. Convingerea casei de moda este importanta absoluta a tipului sau de munca in echipa, si nu la nivel individual, unde idealurile sale sunt bazate pe dorinta pentru concepte si creativitate.

Punand mereu la indoiala standardele de moda si prezentand articolele prin tehnica deconstruirii si a transformarii, colectiile reinventeaza volume, modifica forme, schimba utilizarea initiala si circuitul articolelor si se abate intotdeauna de la notiunile clasice ale modei.

INFO

www.maisonmartinmargiela.com

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Teatru de revistă cu Alexandru Arșinel și Vasile Muraru

Deschiderea Pieței de Crăciun la Ateneu

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Scrie un comentariu: