Hiturile copilariei in Edly Caffe

Cati dintre noi am prins majoratele tinute in apartament? Dar chefurile cu casetofonul si derularea casetei cu creioanele de la scoala? Daca iti este dor de acele vremuri sau vrei sa vezi cum se tineau chefurile de alta data, te asteptam sambata, 23 iunie, la Edly Caffe.

“Vom asculta hiturile copilariei noastre. In ziua de azi cluburile si pub-urile nu mai difuzeaza muzica romaneasca de alta data. In functie de genul muzical preferat, clientii gasesc locatii unde sa asculte muzica comerciala, rock, rap sau house. Noi vrem sa ne readucem aminte de chefurile de alta data, chiar daca acest lucru se intampla pentru o singura noapte”, a mentionat Iulian Bardita, administratorul Edly Caffe.

As XX, Sing Sing BB, Genius, Candy, Andre, LA, Valahia, Body and Soul, 3 Sud Est sunt doar cateva dintre formatiile ale caror hituri se vor auzi sambata seara in Edly Caffe. Cine are chef de dans, buna dispozitie si concursuri premiate cu cocktailuri din partea casei, este asteptat la petrecere, incepand cu ora 22.

Intrarea este libera.

Edly Caffe este situat pe strada Sf. Lazar, numarul 4, vis-à-vis de SRI. Cafeneaua dispune de 60 de locuri si poate fi inchiriata atat pentru petreceri private cat si pentru diferite evenimente. Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0752368683.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: