Hitul FLY PROJECT – Toca Toca – devine fenomen international

Toca Toca, cel mai recent hit international al trupei FLY PROJECT, cucereste pe rand fiecare tara, ajunge pe primul loc in topurile muzicale de acolo, apoi in cele de vanzari si direct in toate cluburile, unde este ingredientul perfect pentru a aduce publicul in extaz.

Saptamana aceasta, Toca Toca este numarul 1 in topurile radio din Spania, locul 4 in Franta si a incheiat saptamana trecuta pe locul 11 in topul iTunes Franta, depasind la vanzari hiturile unor artisti precum Jason Derulo, David Guetta sau Ed Sheeran.

Asa cum spunea bunica mea: dupa fapta si rasplata, nu exista rasplata mai mare pentru noi decat faptul ca publicul canta cu noi la fiecare show si suntem anuntati de fanii din diverse tari ca piesele noastre urca in topuri” spune Tudor.

Fly Project este cea mai solicitata trupa romaneasca la nivel international, Tudor si Dan ajungand sa stea maximum 2-3 zile acasa saptamanal. Indiferent in ce tara se afla, publicul canta cu ei fiecare vers ca si cand ar fi acasa. Dupa Turcia si Polonia, turneul Fly Project continua in Kazakhstan, unde pleaca miercuri pentru a sustine patru concerte.

INFO

facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: