Hit the egg – Ouşoru Challenge

Vino să “pălești” Oușoru și a cincea oară în probele de MARATON (CIRCUITUL CARPAȚILOR), SEMI-MARATON și CROSS!

După un an de pauză cauzat de pandemia de Covid-19, vârful Oușoru (1639 m) din munții Suhard se așteaptă din nou cucerit. Pentru cei mici se va organiza și cross-ul copiilor. Sunteti asteptati cu multe surprize și entuziasm într-o atmosferă de relaxare.

“Hit The Egg – Ouşoru Challenge” este un concurs de alergare montană desfăşurat în Munţii Suhard, cu scopul de a facilita dezvoltarea turismului activ în zona Dornelor, prin promovarea mişcării în aer liber şi a unui mod de viaţă sănătos. Organizatorii si-au dorit ca acest concurs să devină o tradiţie şi să-şi aducă aportul la consolidarea destinaţiei ecoturistice și de turism activ “Ţara Dornelor”.

PROBE SI INSCRIERE

CROSS
(8,5 Km, + 420 m diferență nivel): 16+ ani, fără categorii de vârstă (Masculin și Feminin). Taxa de participare: 50 lei. Pentru persoanele peste 60 de ani înscrierea este gratuită!

SEMI-MARATON
(24 Km, + 1200 m diferență nivel): 16 – 29 ani, 30 – 39 ani, 40+ ani (Masculin și Feminin). Taxa de participare: 75 lei (până la 31 mai); 100 lei (între 01 iunie și 31 iulie) și 125 lei (la fața locului). Pentru persoanele peste 60 de ani înscrierea este gratuită!

MARATON
(45 Km, + 2200 m diferență nivel, Circuitul Carpaților): 18 – 29 ani, 30 – 39 ani, 40 – 49 ani, 50 – 59 ani, 60+ ani (Masculin și Feminin). Taxa de participare: 100 lei (până la 31 mai); 125 lei (între 01 iunie și 31 iulie) și 150 lei (la fața locului). Pentru persoanele peste 60 de ani înscrierea este gratuită, dar cu solicitarea unei dovezi ca a mai participat la cel puțin un maraton!

Concurenţii “Hit The Egg – Ouşoru Challenge” trebuie să fie apţi din punct de vedere medical, să nu sufere de boli cronice, astm, afecţiuni cardiovasculare, etc.. Toţi participanţii trebuie să aibă experienţă minimă în orientarea pe teren accidentat, să ştie să folosească harta, să respecte natura, competiţia şi pe ceilalţi participanţi. Pentru inscriere, CLICK AICI!

INFO

hit-the-egg.ro

www.facebook.com/hittheegg

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: