Hippie cu diamante – Mike Godoroja & Blues Spirit

Centrul Cultural German Iaşi și Club RS au plăcerea de a vă invita la un nou concert cu Mike Godoroja & Blue Spirit, vineri, 30 decembrie, începând cu ora 20:00  în Club RS.

Spectacolul-concert face parte din turneul national de promovare a noului album „Hippie cu diamante” – un dublu album concept, care reuneste poeme de blues alternativ si country-folk in care se folosesc 15 instrumente acustice si electrice (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, bouzouki, acordeon, kazoo si altele). Albumul combina armonios “notele blue” cu poezia si textele muzicii unei perioade din Romania opzecista, care a trait intarziat spiritul hippie antipromovat si haituit la vremea aceea.

Mike Godoroja alături de Alex Visan (chitara, mandolina, bouzouki), Robert Ardeleanu (bass), Vali Vatuiu (baterie si percutie) si Mihai T. Alexandru (chitara, mandolina, banjo, acordeon) vin la Iasi să prezinte albumul, care reprezintă cristalizarea preocuparilor lor muzicale din ultimii zece ani.

DESPRE

După experienţa cu Balkanic Zeppelin, tot mai mulţi cronicari au descoperit un nou Mike, a cărui partitură vocală comporta un nivel ridicat de dificultate în piesele dinamice, dar mai ales în emoţionantele balade. Niciodată un concert cu Mike Godoroja & Blue Spirit nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol este o experienţă cu o doză importantă de spontaneitate în care se trăieşte clipa! Formaţia sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues. Publicul îl consideră un artist a cărui carismă vine din IUBIREA SINCERĂ faţă de blues şi jazz , un adevărat reprezentant al bluesului de fuziune cu specific românesc, prin abordarea inedită a repertoriului şi prin dinamica show‐urilor sale.

Experienţa sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu RAY CHARLES, CHICK COREA, JIMMY SMITH, JAMES BROWN etc. Un foarte cunoscut producător de televiziune şi realizator de emisiuni radio, a pus bazele trupei în 1997. A fost pentru 12 ani producătorul grupului IRIS iar de o bună perioadă de timp este producătorul muzical al popularei soprane FELICIA FILIP . Din 2009 a iniţiat emisiunea UNORA LE PLACE cu Florian Lungu şi Mike Godoroja şi care până astăzi cunoaşte un succes remarcabil.

MIKE GODOROJA – voce, sampler, kazoo; MIHAI T. ALEXANDRU – chitara electrica si acustica,mandolina, banjo , dulcimer, claviaturi, acordeon, voce de acompaniament; ALEX VISAN – chitara electrica si acustica, bouzouki, fascinante efecte, voce de acompaniament; VALI VATUIU – tobe, percutie, washboard, sampler; ROBERT ARDELEANU – bas

INFO

Club RS

Adresa: str. Fatu nr. 2A, zona Rapa Galbena Iasi

Rezervări: 0232/213.060

www.clubrs.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: