Himawari PlayCon 2018

În 2017 ne-am distrat împreună la Himawari Cosplay. Anul acesta, în schimb, sunteti invitati la Himawari PlayCon!

Sunteti asteptati cu entuziasm în număr cât mai mare, să va bucurati de reprezentațiile concurenților, pe data de 21 iulie 2018. Pentru orice întrebare, nu ezitați să scrieți la hwplaycon@gmail.com sau să lasați un mesaj pe pagina asociației.

Dacă tematica de anul trecut a fost pe placul vostru, nu ratați anul acesta o nouă călătorie în trecut – The Witcher. De data aceasta, povestea vă va duce într-o perioadă medievală plină de fantezie și mister, alături de voluntari și de invitați. Rămâneți aproape pentru a afla ce alte surprize vă mai așteaptă odată cu tematica.

Vă amintim că tematica evenimentului se aplică decorului și voluntarilor, participanții nefiind constrânși să se adapteze acesteia.

INVITATI

Gazda de anul acesta, și unul dintre invitații pe care îi veți putea cunoaște pe 21 iulie, va fi Hazen Cosplay. Cosplayer din Iași cu 4 ani de experiență, ea se specializează pe props și armuri și va fi alături de noi ca MC pe tot parcursul evenimentului. Pe pagina ei puteți vedea ce a lucrat până acum și puteți afla mai multe despre ea.

Al doilea invitat pe care îl prezentăm este Max (Atelier-crafts and more), unul dintre reprezentanții României de anul trecut la European Cosplay Gathering, la secțiunea grupuri, și piratul nostru favorit din ediția Himawari Cosplay 2017, care ne-a promis că ne va vizita și anul acesta! Vă invităm să-i admirați lucrările pe pagina sa, pentru a vedea priceperea cu care sunt realizate, și să îl cunoașteți mai bine pe 21 iulie.

Al treilea invitat este o persoană dragă, pe care o veți putea revedea anul acesta, Loopythelamb! Unde ați mai văzut-o? La Nijikon 2015, unde a obținut locul 2 la concursul individual, Nijikon 2016, unde s-a calificat la Cosplay World Master, la EECC 2018, unde s-a calificat la European Cosplay Gathering, și nu numai. Va fi alături de voi pentru al doilea an la rând, așa că vă invităm să profitați de ocazie pe 21 iulie!

BTrix Cosplay se oprește și el la Himawari PlayCon anul acesta! În 2016 s-a calificat la C4, în Haga, în același an a câștigat premiu în Ungaria, la Mondocon, iar anul acesta s-a calificat la European Cosplay Gathering la Paris, și pe 21 iulie se oprește, pentru a doua oară, la Iași. Vă așteptăm să-l revedeți și să ascultati cum au decurs toate aceste aventuri, dar, până atunci, puteți afla mai multe pe pagina lui.

Următorul invitat pe care avem plăcerea să îl prezentăm este Miss Rae Crafts & Costumes! A reprezentat România în 2016 la European Cosplay Gathering, iar anul acesta repetă experiența, după ce s-a calificat în urma concursului de cosplay individual din cadrul EECC. O așteptăm cu drag la Iasi, la Himawari PlayCon, să o cunoaștem și să ne împărtășească experiența ei. Până atunci, nu uitați să căutați mai multe informații despre ea și despre costumele realizate de ea – vă promitem că veți fi impresionați!

A venit timpul să prezentăm și ultimul invitat așteptat în cetate, Alfheim Cosplay Goods! A obținut locul 1 la concursurile Logitech doi ani la rând, în 2017 și 2018, iar anul acesta a continuat cu locul 1 la concursurile TP-Link, Trust și Asus Blizzard.

INSCRIERE

S-a dat startul înscrierilor la concursul de cosplay care se va desfășura în cadrul Himawari PlayCon! Anul acesta vă puteți înscrie la concursul individual, în perioada 11 iunie – 15 iulie, cu ajutorul formularului: https://goo.gl/AsJAHt. Înainte de înscriere, nu uitați să citiți regulamentul concursului.

INFO

Asociatia Romano Japoneza Himawari

Str. Splai Bahlui, nr.6, Bl. 6, Sc.A, etaj 1, ap. 6,

www.himawari.ro

www.facebook.com/Asociatia.Himawari

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: