Hextag prezintă “Burn It On” Summer Edition @Oxford Pub

burn-it-out-oxford

Hai şi tu cu noi să menţinem spiritul de distracţie al ieşenilor ! Burn It On este una dintre cele mai “incendiare” petreceri cu scopul de a face atmosfera , dar şi de a promova DJ-ii locali. Alătură-te petrecerii noastre şi alege să te distrezi , iar noi vom menţine vibe-ul prin adoptarea mai multor genuri de muzică , de la Drum and bass, Dubstep, până la Techno, Deep House, Trap.

*LET’S BURN !!!

LINE UP

PADU: Păduraru Cozmin şi-a început activitatea ca DJ la începutul anului 2014, iniţial mixând dubstep. Din dorinţa de a experimenta şi altceva, a trecut la drum and bass, în cea mai mare parte latura liquid. El a împărţit scena cu nume precum Gojira şi Planet H, Argatu, DJ Sauce şi are suportul celor de la Chase the Sun Events.

Restless Deep: Restlessdeep , un dj complex , pasionat de liniile melodice şi bassline-urile engleze. Sound-ul lui fiind uşor agresiv este pasionat de Techno ,Garage şi Bassline House.

SKINY: Skiny, adept al scenei drum and bass încă din 2008, a fost puternic influenţat de această mişcare urmând să-şi înceapă activitatea de mix-ing în 2011, mai exact în Zona Partyspace (veche). De-a lungul anilor acesta mixează în majoritatea localurilor de tip underground alături de Snow, Dudawles, Dropdread, Unlocka dar şi alături de artişti locali cum ar fi Keeble, Evolve Dubz, Offcenter, Ikim, Micro şi mulţi alţii. Pe lângă drum and bass, acesta variază prin genuri (Jackin, Uk House, Future Garage, Trap & Bass Music) făcându-se remarcat pe scena ieşeană printr-un sunet curat şi fluid promovat de mixurile sale eclectice.

SIBTR: SIBTR este un proiect muzical care a luat naştere în iarna anului 2013 . Producţiile şi sound-ul sau i-au adus support din partea unor DJ internaţionali precum DJ Pierre, Eats Everything, George Acosta, David Solano, Seb Jak şi mulţi alţii.

DAMAGE: DAMAGE este un tânăr cu potenţial ca DJ şi producător. Sound-ul sau i-a adus support din partea dj-ilor şi promoterilor locali şi nu numai.

Matskey: Răzvan Matlinsche aka Matskey, face muzică de 11 ani la liceul de artă Octav Băncilă. Este pasionat de drum & bass şi a pus muzică în Bibliotheque pub, Square, la Femme. S-a înscris recent la un DJ Contest la care a trecut mai departe de preselecţii.

MC : NoSteam

BILETE

Preţ bilet: 15 lei. REZERVĂRI: 0743.941.209.

**Say no to drugs! – În cadrul evenimenului este INTERZIS consumul şi vânzarea de stupefiante şi/sau plante etnobotanice. Cei care nu respectă această regulă vor suporta consecinţele legii (Cf. L339/2005 şi L143/2000)
**Accesul se va face pe bază de brățări.

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

FB: www.facebook.com/OxfordPub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: