Her Funky Subjects in Hunter’s Pub

Conceputa strict pentru recitaluri de ambianta in cafenele si pub-uri,trupa Her Funky Subjects a fost infiintata in urma cu un an de zile, intr-o formula pop-jazz & r’n’b. Abordarea trupei are ca public tinta persoanele care doresc sa asculte o muzica de atmosfera, live, cu interpretari ale unor piese celebre din repertoriul international, atat din perioada soul a anilor ’70, cat si r’n’b modern (Melanie Fiona, Alicia Kyes, Beyonce, Adele, etc).

Vineri – 22 februarie, incepand cu ora 21.00, cei patru membrii ai trupei vor demonstra ce inseamna muzica live de calitate.

Sorina (voce), Teo (chitara), Sergiu (bas) si Radu (percutie) au in comun o foarte stransa prietenie, aceasta fiind si liantul muzical al Her Funky Subjects.

Majoritatea dintre noi au la baza alta meserie: profesor, stomatolog sau psiholog, mai putin Radu care este absolvent de Conservator, compozitie jazz. Pasiunea pentru muzica ne face sa abordam repertoriul cu toata dragostea si seriozitatea! Incercam sa creem in fiecare spectacol o atmosfera diferita de cea obisnuita in cluburi, dar care, totusi sa surprinda publicul cu piese cunoscute” a precizat Sorina, solista Her Funky Subjects.

Organizata in formula de cvartet (voce, chitara, bas si percutie) HFS se diferentiaza de alte trupe de gen prin sound-ul savuros, cald si non-invaziv dat de chitara jazz, vocea blues si absenta tobelor, complet suplinite de o ritmica bogata la percutie!

REZERVARE

Intrarea la eveniment este libera. Cu toate acestea se impune o rezervare prealabila la numarul de telefon: 0752.005.052.

INFO

Hunter’s Pub

Parcul Expozitieicurtea restaurantului Casa Vanatorului

Telefon: 0752.005.052

www.hunterspub.ro

www.facebook.com/hunterspub.iasi

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: