”Hello”, prima piesa noua din ultimii trei ani semnata Adele (VIDEO)

adele-hello

Au trecut aproape 5 ani de cand Adele a lansat ultimul ei album, “21” –  un succes masiv la vremea respectiva. Acum se pregateste sa lanseze un nou album, “25”.

Interesul starnit de acest album printre fani a fost ridicat, iar curiozitatea acestora devine tot mai mare,  mai ales ca data lansarii se apropie iar informatiile despre album sunt destul de putine. Asta, pana acum!

“Hello”, primul single de pe noul album – si primul cantec nou al interpretei britanice din ultimii trei ani – si-a facut debutul in forta, joi, 22 octombrie 2015.

Filmarile videoclipului au avut loc in Montreal, iar regia este semnata de cunoscutul Xavier Dolan. Potrivit Entertainment Weekly, “Hello” este primul videoclip filmat cu o camera IMAX. Intr-un interviu acordat Beats 1 Radio in aceasta dimineata, Adele descrie experienta filmarilor ca fiind speciala, diferita de toate celelate sedinte de filmare anterioare.

“A fost incredibil colaborarea cu Xavier Dolan”, a declarat ea. “Am invatat multe lucruri noi, iar filmarile m-au facut sa-mi doresc sa fiu actrita. A trebuit sa plang si sa joc… si sunt foarte, foarte mandra de mine. Nu este un videoclip care sa  impuna noi standarde in ceea ce priveste dansul sau efectele speciale, dar este cel mai bun videoclip al meu si sunt mandra de rezultat.”

Noul album, “25” va iesi pe piata vineri, 20 noiembrie 2015.

Sursa: The Verge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: