Health & Beauty Show, 5-7 aprilie – Palas Mall

Health and Beauty Show_Palas

Prima editie a targului dedicat frumusetii si sanatatii, Health & Beauty Show, va avea loc in al doilea weekend al lunii aprilie, in zilele de 5,6 si 7. Evenimentul va fi gazduit cu ocazia primei editii in Iasi, de catre centrul comercial Palas Mall.

Health and Beauty Show este menit sa aduca la Iasi, pret de 3 zile, o lume plina de farmec, sarm si frumusete, in ton cu starea de bine si energia transmisa de primavara aceasta. Iesencele iubitoare de frumos – si implicit de sanatate – se vor bucura de ofertele celor mai prestigioase saloane de frumusete, centre spa, centre fitness, clinici de infrumusetare sau centre de nutritie din intreaga tara. Acestea vor pregati  pachete promotionale atractive si vouchere de discount special create pentru vizitatoarele targului.

Cele prezente la eveniment vor primi totodata si consilere din partea specialistilor prezenti la eveniment, astfel incat sa faca mereu alegeri corecte si sanatoase in materie de nutritie, miscare, cosmetica sau ingrijire corporala.
Health and Beauty Show va dedica de asemenea un segment important produselor bio si tratamentelor naturiste, aceastea avand un efect complementar abordarilor si produselor conventionale.

Do it for fun Gym, sustinatorul principal al acestui eveniment pledeaza pentru frumusete printr-un stil de viata sanatos si activ. Miscarea este esentiala nu doar pentru a ne pastra frumusetea exterioara ci si pentu o stare generala de bine atat fizica cat si psihica.

Sala este dotata cu cele mai noi aparate si cu instructori prietenosi care te vor impulsiona si motiva astfel incat sa fii in cea mai buna forma. In cadrul acestui eveniment te astepta in fiecare zi la Palas Mall de la ora 17:00 cu demonstratii dinamice de fitness si aerobic.

Toti vizitatorii Health and Beauty Show care isi vor face un abonament la eveniment vor intra in tombola pentru un premiu oferit de Do it for fun Gym constand intr-un weekend relaxant la munte.

PROGRAM

In fiecare zi demonstratii pe scena:

VINERI, 5 aprilie

Sambata, 6 aprilie

  • ora 15:00 – 16:00 – demonstratie My Jim;
  • ora 16:00 – 17:00 – demonstratie Edy Valentino;
  • ora 17:00 – 21:00 – demonstratie Do it for fun;
  • ora 21:00  – Defilare de moda.

Duminica, 7 aprilie

  • ora 12:00 – 13:00 – demonstratie – My Jim;
  • ora 16:00 – 17:00 – demonstratie – Edy Valentino;
  • ora 17:00 – 21:00 – demonstratie – Do iti for fun.

INFO

Health & Beauty Show
healthandbeauty.ro
facebook.com/HealthandBeautyShow

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: