Haute Couture în Design Interior

În iunie 2017, brandul de mobilier și decorațiuni de lux Toro Design și producătorul de covoare Haute Couture, Pierre Cardin Carpet, au încheiat un parteneriat pentru vânzarea colecțiilor de covoare Pierre Cardin în România în showroomul Toro Design. Obiectivul comun al celor două companii îl constituie promovarea covoarelor Pierre Cardin cu Nano Tehnologia de autocurățare și adaptarea ofertei la piața de mobilier și decorațiuni interioare din România.

Obiectivul TORO Design este de a vinde în România, alături de proiectele speciale de design interior, peste 25.000 metri pătrați de covoare Pierre Cardin în primul an al parteneriatului.

Covoarele din colecțiile Pierre Cardin Carpet beneficiază de Tehnologia NANO (tehnologie inteligentă de protecție împotriva petelor), fiind recunoscute pentru proprietațile lor de a respinge murdaria și lichidele vărsate. Spre deosebire de covoarele obișnuite care rămân pătate, în cazul covoarelor Pierre Cardin este suficientă expunerea covorului la lumina soarelui iar pata se evaporă.

Covoarele cu Tehnologia NANO produc o cantitate redusă de praf în comparație cu covorul normal, fiind potrivite si pentru familiile cu copii sau pentru persoanele alergice, deoarece nu contin substanțe chimice periculoase și au rezistență sporită la umiditate.

Dimensiunile și formele covoarelor sunt diferite, astfel că fiecare cameră, mică sau mare, își poate găsi covorul protrivit. Motivele de inspirație barocă și orientală ale covoarelor cu arabescuri amintesc de ”O mie și una de nopți” și pot fi folosite pentru o decorare caldă a livingului. Coridoarele laterale optează pentru modele lungi amestecate cu umbre de roz care îmbracă șic locurile de trecere.

Obiectivele noastre pe termen mediu și lung vizează încheierea unor parteneriate strategice cu producatori de mobilier și decorațiuni de lux, precum și deschiderea de unități în alte orașe importante din țară, în funcție de oportunitățile pieței. Parteneriatul cu Pierre Cardin Carpet se înscrie în linia de business Toro Design de atragere a furnizorilor de calitate și de promovare a serviciilor de design interior de lux, sub sloganul ”Haute Couture în Designul Interior”. Nanotehnologia a ajuns și in domeniul textilelor creând o revoluție in utilizarea si formularea substantelor organice insolubile. Este o noua tehnologie care permite crearea materialelor impermeabile și acovoarelor inteligente care tin departe murdaria și lichidele. Covoarele Pierre Cardin sunt fabricate cu proprietati foarte importante pentru sanatate: sunt antibacteriene, anti-insecte, anti-micotice, certificate Oeko Tex Standard (sistem international de testare si certificare) și au proprități de autocurățare”, a declarat Tolga Oran, președinte și investitor Toro Design.

TORO Design este un brand de mobilier și decorațiuni de lux creat în 2016 pentru țările din Europa Centrală și Balcani și reunește o serie de designeri, artiști, artizani, producători din Turcia și România, din Iran, Coreea de Sud și Uniunea Europeană.  Investitia inițială în crearea și dezvoltarea brandului Toro Design a fost de 0,5 milioane de euro. Investițiile ulterioare Toro Design vor ajunge la câteva milioane de euro și vor include încheierea unor parteneriate strategice cu producatori de mobilier si decorațiuni de lux, crearea unui centru de design in Romania si mutarea unei parti a productiei la nivel local. Compania și-a propus să ofere consumatorilor din România mobilier creat din materiale special selectate pentru a nu avea consecințe asupra sănătății, piese realizate manual, în proporție de 80%, alături de colecții unice, create de echipa TORO Design.

Cu motto-ul ”Și stilul a întâlnit covorul…”, Pierre Cardin, al cărui nume a fost identificat cu moda în ultimii 50 de ani, și-a ocupat locul printre brandurile de covoare de top în 2006 și a devenit prima alegere a clientului oferind covoare Haute Couture. Adulat de Asia, Pierre Cardin este unul dintre primii 5 francezi cei mai cunoscuți în lume. Om de afaceri și designer vestimentar în același timp, în 2006 s-a lansat în colecția de covoare, oferind o tehnologie avansată și inovații permanente, cu scopul de a transforma locuința prin colecțiile de de lux. Pentru a deveni lider al brandurilor de covoare de lux, Pierre Cardin își creează propriile desene focusate pe calitatea perfectă și pe dezvoltarea nanotehnologiilor antibacteriene, antimicrobiene și anti-insecte. În ultimii 10 ani, producătorul de covoare a realizat numeroase teste în cooperare cu instituții internaționale pentru demonstrarea proprietăților igienice ale covoarelor Pierre Cardin.

INFO

www.torodesign.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: