Haunted Halloween

Halloween_print

“Trick or treat?” Pregăteşte-ţi costumul, exersează-ţi privirea malefică şi hai la distracţie. Anul acesta, de Halloween, se dă strigarea pentru cea mai „înfricoșătoare” petrecere ELECTRONISTĂ de până acum! Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi continuă tradiţia şi vă invită joi,30 octombrie 2014 la Halloween Party în Club Coopers, începând cu ora 21:30.

Petrecerea pune accentul pe multă spontaneitate și creativitate: vampiriţe, monstruleţi, pesonaje de desene animate, zombi sau supereroi, acum e ocazia să vă costumaţi în ce doriţi. Oferim premii pentru cea mai reuşită costumaţie de  Halloween și vom avea şi alte concursuri surpriză.

Condiții necesare de participare: costumație și rezistență la o doză foarte mare de distracție! O să fie „înfricoșător”  de distractiv!! Intrarea se face pe baza de brăţară.

Coordonatori: Mihăilă Andreea:  0766 591 809, E-mail: andreea.mihaila@yahoo.com, Membru activ în Liga Studenților Electroniști din Iași; Peptanariu Denis-Andrei:  0756 948 865, E-mail: denese.here@gmail.com, Membru activ în Liga Studenților Electroniști din Iași

INFO

Club Coopers

Tudor Vladimirescu,Iulius Mall, lateral dreapta

coopersclub.ro/

www.facebook.com/CoopersClubLounge

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi

Iaşi, Campus Tudor Vladimirescu, Cămin T11 (intrarea laterală, parter)

Contact: liga_etc@yahoo.com

www.liga-etc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Harap Alb | Sala Unirii (Cinema Victoria)

Aventuri cu… DL. Goe | Sala Unirii (Cinema Victoria)

Doru Octavian Dumitru | Show de comedie

Love and other things | Liber Artis Orchestra

Scrie un comentariu: