Hatha Yoga cu Carmen. Workshop de Yoga si Meditatie

Ea este Carmen, practica hatha yoga și meditația Vipassana de 2 ani de zile. La îndemnul prietenilor a început să și predea yoga, lucru pe care îl face de aproape 1 an. Proaspăt revenită acasă după un curs de 10 zile de meditație, isi doreste să împărtășeasca cu tine părticică din experiența sa.

Se numește workshop sau atelier fiindcă îsi doreste să testeze împreună cu voi o tehnică de meditație (Anapana) și apoi să parcurgeti o ședință de hatha yoga. Totul va dura în jur de 2 ore. Hubrica va fi gazdă. Într-un spațiu industrial și neconvențional, va veti întâlni pentru a discuta despre oameni.

Trăim cu butonul fast-forward apăsat.  Ne încântă jocul de-a Amintirile trecutului și Proiecțiile în viitor, uitând să savurăm Prezentul. Amandoi știm că putem fi liberi, că ne putem dezmorți mințile și corpurile. Trebuie doar să învățăm cum și să testăm. Doar propria experiență este cea care contează.

Cine este invitat? Tu. Acest event ajunge la tine cu un motiv bine întemeiat. Esti asteptat, chiar dacă practici vreuna din aceste 2 tehnici, chiar dacă nu.

INSCRIERE

Pentru o mai bună organizare, te invit să completezi formularul de mai jos: goo.gl/forms/ZT2yToFg6MwbIEfI3. Participarea la acest eveniment se face în baza unei mici donații oferite la final. Întreaga sumă va fi oferită gazdei noastre, Hubrica, din dorința de a susține aceasta inițiativă creativă.

INFO

HUBRICA

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

E-mail: hubrica.ro@gmail.com

www.facebook.com/Hubrica

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Beginner’s Workshop Salsa & Bachata by Magnitude

Trei workshop-uri pentru un debut perfect la facultate

Proiectul ”Batem fierul la conac” continua cu un workshop de dulgherie

SH Φ RA, workshop de dans contemporan la Teatru Fix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert simfonic. Dirijor: Florin Totan

Concert simfonic. Dirijor: George Hariton

”Integrala concertelor si simfoniilor de Beethoven” IV

Capodopere vocal-simfonice: Edward Elgar – The Dream of Gerontius, op.38 – primă audiție –

Scrie un comentariu: