Harmasar & Seven Hills @The Gate Bar

harmasar

Duminică, 19 iunie 2016, de la ora 20:30 barul The Gate din Iași vă invită la concertul trupelor Harmasar & Seven Hills. Acestea vor susține din nou un concert în Iași după ce au cântat în luna mai 2016 în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Open Air” 2016.

Harmasar este o trupă de pagan metal din Chișinău. A luat nastere acum aproape 3 ani iar ca orice trupa nou înființată, a început să cânte mai mult cover-uri în primele concerte. Au făcut cover-uri după piese precum “Ciuleandra”, “Andrii Popa” de la Phoenix sau “Mestecăniș” de la Bucovina. Printre piesele proprii ale trupei se numara: “Vaslui 1475”, “Națiunea” sau “Daoi”. Au inceput sa devina cunoscuti si apreciati atunci cxand au inceput sa cante propriile compozitii.

Prestatiile trupei Harmasar sunt extrem de pitoresti, deoarece au un sound si o prezenta scenica aparte. Prezenta carismatica a vocalului trupei, Max Miller, care devine uneori de-a dreptul hipnotica, trilurile incredibile scoase la tot pasul de catre naistul Pavel Ungureanu, care inlocuiesc cu succes solo-urile de chitara, sau costumele de pastori pe care le poarta baietii din Harmasar, sunt doar o parte din lucrurile care au starnit deja interesul ascultatorilor acestui gen de muzica. Concertele lor explosive sunt intotdeauna binevenite in randul celor care iubesc muzica unor trupe ca Bucovina, GOD, Dirty Shirt, sau a mai noilor veniti pe scena metalului

Membrii trupei Harmasar: Maxim Miller- voce, chitara; Daniel Bozu- chitara; Ștefan Gîlcă- chitara bas, voce; Pavel Ungureanu- nai; Mircea Grosu- tobe, voce.

“Așa cum ne-a plăcut de voi și la semifinala Wacken Battle of the Bands și la Rock’n’Iași, ne întoarcem acum în cadrul unui mic turneu, de data asta într-un loc mai îngust, mai familial, dar cu aceeași energie și inimă deschisă fiind găzduiți de Jorge A. Coan, în The Gate Bar. Alături de noi îi vom avea în deschidere pe Seven Hills, solistul căruia e chișinăuian de-al nostru! Abia de așteptăm să ciocnim cu fiecare ce vine câte un pahar de bunătate!”

Seven Hills este o trupă recent înființată din orașul Iași. Aceștia au avut debutul lor muzical prin piesa „Tragedy” lansată în februarie 2016, primul lor concert avându-l în aceiași perioadă în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016. Trupa abordează stilul numit metalcore și are piese precum „Masquerade” sau „Old Stories (Brought Back To Life)„. În playlist-ul Seven Hills se regăsește și-un cover după Parkway Drive, mai exact la piesa “Idols and Anchors”. Sursa: OneVibe

BILETE

Pret bilet: 10 lei.

INFO

The Gate Bar

Galeriile Comerciale Stefan cel Mare, demisol

www.facebook.com/thegatebar.iasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: