Harlem Shake, noul trend video de pe Internet ajunge la Iasi (Video)

Harlem Shake, noul trend video de pe Internet ajunge la Iasi (Video)Gangnam Style începe să devină istorie, un nou dans fiind popular pe YouTube. Este vorba despre Harlem Shake, care a devenit viral pe internet. Trendul a ajuns si in Iasi!

Apărut la începutul anilor ’80, dansul Harlem Shake a renăscut mulţumită unei piese produse de artistul newyorkez Baauer. Cântecul a generat o serie de videoclipuri în care o persoană mascată se mişcă pe Harlem Shake singură, în timp ce alte persoane din fundal îşi văd de treburile lor. Apoi, dintr-o dată, toţi indivizii din cadru se dezlănţuie, iar ritmul muzicii accentuiaza acest lucru.

Pe YouTube există deja peste 15.000 de parodii legate de Harlem Shake. sursa: www.apropo.ro

HARLEM SHAKE IN IASI

Clipul cu tinerii din Iași a fost postat pe Youtube pe data de 12 februarie 2013 și a adunat până acum aproximativ 13.000 de vizualizări.

“Cel mai mare” Harlem Shake, la Palat pe 23 februarie 2013

Peste 300 de tineri au anuntat ca vor fi prezenti sambata, de la ora 15.00, in fata Palatului Culturii, pentru a realiza un clip cu amuzantul dans. Mai multe detalii pe www.ziaruldeiasi.ro.

UPDATE. Clipul de la Palat a fost postat pe YouTube

Noi am gasit si o versiune neoficiala pe care o puteti vedea aici.

Ce părere ai? Cum ți se pare acest trend și care este cel mai reușit clip pe care l-ai urmărit? Știai ca adevăratul dans Harlem Shake nu este deloc așa?

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Harlem Shake, noul trend video de pe Internet ajunge la Iasi (Video)”

  1. ibraim maria says:

    este groaznic satanic raul intruchipat.Dumnezeu sa aiba mila de acesti tineri.nu ar trebui sa ne luam dupa americani care sint. eretici.noi il suparam f. mult pe Dumnezeu cu pacatele noastre.sa nu ne miram de ce se abat asupra noastra numai nenorociri.noi sintem crestini dar numai cu numele.sa ne ierte bunul Dumnezeu si Maica Domnului.

Scrie un comentariu: