Happydichiseal | Targ de Sf. Valentin

Happydichiseala si Chez Les Amis incep anul cu numeroase surprize. Pe 13 februarie va asteptam la primul targ al anului, cel de Sf. Valentin, unde veti putea intalni cele mai noi si originale dichiseli ale artistilor comunitatii Happydichiseala.

Va invitam sa petrecem cateva ore impreuna, la Chez les Amis, printre dichisuri colorate, hainute, accesorii si multe alte lucrusoare interesante unde cu siguranță veti găsi cele mai originale cadouri pentru cei dragi. Ca de fiecare data, targul va avea trei sectiuni: sectiunea producator local / design /  concept (lucruri noi-realizate de artiști / designeri / producatori locali), sectiunea outlet (haine / accesorii noi, cu eticheta, care din diverse motive nu au fost purtate si pot sa-si gaseasca alt destinatar), sectiunea SH (accesorii, haine, bijuterii folosite, dar in stare foarte buna).

Targul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor impuse de starea actuala (numar limitat de expozanți, respectarea tuturor normelor igienico-sanitare). Accesul pentru public este gratuit. Locatie: Chez les amis, Piața Sf. Anton de Padova. Program: Sambata, 13 februarie-11.00-17.00

Happydichiseala este un concept dezvoltat de Happy Life Center, ce-si propune promovarea producatorilor locali, constientizarea populatiei asupra problematicii reciclării si a reducerii consumului, sprijinirea ong-urilor si a cauzelor caritabile. Nu in ultimul rand, Happydichiseala isi propune închegarea unei comunități care sa promoveze si sa respecte aceste valori.

INFO

Ches Les Amis Cafe

Piata Sf. Anton de Padova, Iasi

www.facebook.com/Chez-Les-Amis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: