”Happy New Sales” la Iulius Mall Iasi, cu reduceri de pana la 70%

Iulius-Mall-Iasi

Începutul anului 2016 aduce vești bune pentru pasionații de shopping, pentru că Iulius Mall Iași le urează „Happy New Sales”! Magazinele brandurilor îndrăgite se întrec în pomoții atractive la ţinute fashion, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi multe alte articole, care ajung până la 70%.

La Iulius Mall s-a dat startul celui mai așteptat sezon de shopping, când piesele vestimentare mult dorite sunt la prețuri ispititoare. Promoții de până la 70% propun magazinele Terranova, Nichi Cristina Nichita, Fruscio, Casual Style, One Star Fashion și Eponge. O garderobă în tendințe, la prețuri înjumătățite, se poate alege de la Bershka, Koton, Massimo, Casa Wanda, Bigotti, BSB, Irina Schrotter, Junker, Motor, Ina Design, Rocco, Golden Point și Ani΄s. Cei care vor ținute elegante, cu discount de până la 20%, sunt așteptați la Karma. Oferte atractive se găsesc la Zara, Stradivarius, Oysho și la multe alte branduri.

Ieşenii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 50% la CCC și In Tempo. De oferte speciale vor beneficia și clienții celorlalte magazine de profil.

Cei care adoră bijuteriile și accesoriile au un motiv în plus să meargă la cumpărături în Iulius Mall Iași. Sabrini, Meli Melo și Elisa au pregătit oferte de până la 50%.

În această perioadă, amatorii de mişcare găsesc echipamente sportive la prețuri mai avantajoase cu până la 50% la Bodyline, iar pasionaţii de lectură sunt întâmpinaţi cu promoţii de până la 50% de Litera. Şi Cutia Muzicală propune oferte, de până la 50%, iar sugestiile de cadouri de la Color au discounturi de până la 30%.

Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Promotii de pana la 70% la cele mai cool tinute

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uber Eats s-a lansat la Iași

SHARE Talks Iași | Congress Hall

Expoziția de pictură LIBERTÀ, semnată de Andrei PENNAZIO

„Interese umane – Sensul vieții”, prelegere dedicată Zilei Internaționale a Filosofiei

Scrie un comentariu: