Happy Indie Tunes Party

Happy Indie Tunes se vrea, intai de toate, o seara vesela. Muzica este selectata din registrul indie, de la electro la rock, trecand prin coveruri, remix-uri si old time favorites pana la piese de pe cele mai noi playlisturi (http://indierockplaylists.com/ )(Blalock’s Indie Rock Playlist (http://www.birp.fm/ ), SaG’S Indie Electro Playlist, Indie 69, etc).

Asa ca puneti-va conversii, alimentati-va cu energie si chef de dans si veniti sa petreceti o noapte saltareata in Club Brain. Sambata, 17 septembrie, de la ora 23:00.

In muzica, termenul independent music, deseori prescurtat indie music sau “indie”, este folosit pentru a descrie independenta de principalele case de discuri comerciale sau filialele lor, si o abordare autonoma a inregistrarii si producerii de muzica, de genul Do-It-Yourself. (via http://en.wikipedia.org/wiki/Independent_music ).
Pentru o istorie a muzicii indie si o lista a subgenurilor sau artistilor care poarta aceasta eticheta, se poate consulta linkul: http://en.wikipedia.org/wiki/Indie_rock .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: