Happy Independence Day! @Little Texas

4 iulie little texas

Pe 3 și 4 iulie 2016, Little Texas sărbătorește Ziua Americii cu muzică live pe terasă, decoruri festive și meniuri speciale cu preparate americane delicioase.

Te așteptăm la Little Texas pentru a savura preparatele din meniul special “United Steaks of America”, inspirate din tradiția gastronomică americană și reinterpretate de chefii restaurantului. Porumb pe grătar cu sosuri speciale, steak de vită și de porc, coquelet glazurat cu sirop de arțar, Ice Cream Burger, Popcorn Caramel Brownie și Peach Cobbler sunt preparatele care, servite alături de vinurile asociate de somelierii Little Texas vor transforma fiecare experiență într-o sărbătoare autentic americană, plină de savoare, arome inedite și bună dispoziție!

Duminică și luni, începând cu ora 18.00, pe terasa Little Texas vor răsuna live acorduri de blues și jazz, care îi vor transpune în atmosfera festivă a sărbătorii pe cei ce ne trec pragul. Pentru a păstra amintirea acestor zile v-am pregătit și un American Photo Booth, cu accesorii și decoruri amuzante.

REZERVARE

Detalii și rezervări: 0741.740.740.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-3318

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

www.facebook.com/LittleTexas.Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Spicy Valentine’s Day | Little Texas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Homeground #3 – Aproape Unplugged (Live Online)

Turneul Stradivarius 2020 – “Piazzolla 99” a fost reprogramat pentru luna septembrie

UAIC organizează 12 școli de vară online pentru liceeni

Palatul Culturii si Muzeul Unirii si-au redeschis portile

Scrie un comentariu: