Happy Birthday America! @Little Texas

4-iulie-lt

Sambata, 4 iulie, sarbatoreste Ziua Americii la Little Texas, intr-un decor festiv si cu preparate autentic americane!

Pe 2 iulie 1776, John Adams, cel de-al doilea presedinte al Americii ii scria sotiei sale ca aceasta zi va intra in istoria Americii deoarece Congresul votase Independenta. Adoptarea Declaratiei de Independenta de catre Congres a avut loc, insa, pe data de 4 Iulie.

Redactat de catre Thomas Jefferson, documentul confirma independenta statelor, dar si egalitatea in drepturi a tuturor cetatenilor, fiind prima data in istorie cand intr-un document era specificata ideea ca toti oamenii sunt egali pentru ca sunt oameni. Un moment inovator in cursul istoriei care a avut un impact benefic asupra viitorului merita celebrat cum se cuvine.

Sarbatoreste aceasta zi la Little Texas. Specificul american si mexican se imbina cu minunatele deserturi pentru a crea o seara memorabila. Preparate precum Amazing Pork Ribs, New York Steak, Stuffed Pork Loin Chop, El Gringo Tacos, Texas Tenderloin insotite de un vin ca Robert Mondavi Winery Cabernet Sauvignon, Napa Valley si Deep-Dish Apple Pie,Texas Mud Cake, New Brownsville – Brownie sunt menite sa faca acest lucru.

REZERVARE

Vei fi intampinat cu cu o mica surpriza gustoasa si te rugam sa nu uiti ca accesul se face doar pe baza de rezervare. Rezervari la 0232.272.545 sau la adresa de e-mail: restaurant@littletexas.ro.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

Facebook.com/pages/Little-Texas-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: