Happy 1st of May – Muzica LIVE si meniu BBQ pe terasa Little Texas

Joi 1 mai, ora 17:00, Little Texas sărbătoreste „Ziua Muncii” în stil american, cu un moment LIVE de slow jazz, sustinut de trupa So What, dar si cu un meniu special BBQ, cu preparate americane.

De „Ziua Internatională a Muncii”, oaspetii sunt invitati la Little Texas pentru a descoperi originalitatea si căldura unui eveniment autentic american. Evenimentul Happy 1st of May aduce mai aproape de oaspeti spiritul de viată american, printr-o seară cu muzică autentică si BBQ, alături de familie si prieteni dragi.

La evenimentul de 1 mai va cânta trupa So What, într-un trio inedit, cu voce si acorduri de chitară (chitară armonie si chitară bass). Pe terasă vor răsuna cele mai îndrăgite melodii slow jazz, care îi vor purta pe cei prezenti într-un local autentic din inima Americii.

În perioada 1 – 5 mai la Little Texas vor putea fi savurate din meniul special May BBQ si faimoasele preparate de carne la grătar, pregătite în stil pur american si condimentate cu mirodenii Tex-Mex autentice. Fragedul T-Bone, delicioasele American Ribs si condimentatii American Sausages sunt doar câteva din preparatele la grătar pe care le veti putea savura din meniul May BBQ.

Rezervări: 0232.272 545

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: