Hangița (PREMIERA) | Ateneul National Iasi

Ateneul Național din Iași vă invită la o nouă PREMIERĂ! Joi, 24 MARTIE 2022 si veri, 25 martie 2022, de la ora 19:00 – „HANGIȚA”, de Carlo Goldoni, regia Florin Simion, cu MIHAI GRUIA SANDU în rolul Cavalerului de Ripafratta!

Distributie: Hangița – Erica Moldovan / Mara Lucaci; Fabrizio (sluga) – Alexandra Paftală / Alin Zară; Cavalerul de Ripafratta – Mihai Gruia Sandu; Contele D’Albafiorita – Gelu Ciobotaru; Marchizul de Forlipopoli – Codrin Dănilă; Ortensia (actriță) – Mara Lucaci / Erica Moldovan; Dejanira (actriță) – Mălina Balcan; Slugi – Constantin Cristina, Răzvan Stoian

Regie: Florin Simion. Asistent Regie: Erica Moldovan. Scenografie: Alina Dincă-Pușcașu. Light-Design: Cristian Gabriel Bortoș. Sunet: Alexandru Chinez. Design Grafic: Andreea Răileanu

Mirandolina, o hangiță frumoasă și isteață este în atenția unui marchiz sărac și vanitos, a unui conte bogat și darnic și a unui misogin care, cu toate că declară că nu se va lasă prins în mrejele vreunei femei, cedează în fața hangiței. O comedie de moravuri și de comportament, care a supraviețuit aproape 300 de ani și este încă foarte actuală, aduce în fața spectatorilor o mică bucățică a lumii burgheze din secolul XVIII, oferindu-vă astfel o seară de calitate presărată cu râsete și voie bună.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul  de 50 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: