Hangariada Promo Party @Answer Club

hangariada promo party

Pentru că încet, încet se apropie HANGARIADA FESTIVAL, cel mai aşteptat festival de artă şi zbor din zona Moldovei, e timpul pentru  un Promo Party, în care vor mixa câţiva dintre DJ-ii care au câştigat HANGARIADA DJ CONTEST şi vor fi alături de voi la festival! Petrecerea va avea loc vineri, 24 aprilie 2015, de la ora 22:00 in Answer Club.

Ca să ne menţinem pe linia de plutire, 3 stewardese vor fi alături de noi la petrecere, pentru a intretine atmosfera aviatică ! De asemenea, vom organiza o tombolă în care pot fi câştigate 3 invitaţii pentru o persoană la festival!

LINEUP: Evolve Dubz B2B Dru; Keeble; Micro; Tudor G; NU VĂD.

REZERVARE

Intrare – 20 lei. Doors open : 22:00.

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

Web: www.answerclub.ro

FB: www.facebook.com/pages/Answer

PE ACEEASI TEMA:

Asta seara dansam in familie @Time Out

Black revolutiON! @Fratelli Iasi

Chase The Sun: Welcome Back

Salsa d’OR @El Barin

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Rockerii iau cu asalt Sala Palatului!

Astazi, se sting luminile la Iulius si Palas Mall

Concert-lecție la Palat: Concert de flaut și marimbă

Dublă lansare de carte a poetului Petru Burlacu

Scrie un comentariu: