Hangariada 2017

Hangariada înseamnă 3 zile de fericire la final de anotimp, făcută cu ½ muzică și ½ zbor. Privești cerul, saltă inima, îți strângi prietenii de mână, lași gândul să-ți zboare prin iarba cosită.

Organizatorii primului festival de artă și zbor outdoor din țară –HANGARIADA au anunțat data  oficială a celei de-a șaptea ediții a evenimentului: weekend-ul 26-28  Mai  2017, în aceeași locație  devenită un punct de reper al celor pasionați de aeronautică, dar și de manifestări culturale în spații neconvenționale – Aeroclubul ”Alexandru Matei” Iași. Dacă ediția din 2016 a  adunat  peste 14.000 de ieșeni la  festival, la ediția din acest an se estimează un public de cel puțin  20.000 de participanți, având în vedere multitudinea de evenimente pregătite de organizatori. Deși lista artiștilor care vor urca pe scenă nu a fost dezvăluită în totalitate,reprezentanții festivalului confirmă,  însă, că  evenimentul va  fi  primul  din  serie  cu  participare internațională.

Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar și salturi cu paraşuta. Ieșenii vor avea din nou ocazia să experimenteze saltul  cu parașuta de la 3000 de metri, locurile fiind, însă, limitate.  Astfel, în ultimul weekend al primăverii, organizatorii îndeamnă amatorii de artă, muzică și zbor la optimism și voie bună:

Țintește-ți ochii spre cer, fă să-ți salte inima, strânge-ți prietenii de mână, lasă-ți gândul să-ți zboare prin iarba cosită. Întinde-te pe spate, pun-ți ochelarii de soare,“oare de ce nu m-am făcut pilot sau cântăreț ca-n compunerea din clasa a 4-a?” Ridică-te, înverzește-ți tălpile pantofilor, cântăși dansează odată cu cei de pe scenă. Și-apoi mâine de la capăt. Hangariada te vindecă de astenia de primăvară, te scoate din monotonie și te pregătește pentru nopți lungi de vară!

Vineri, 26 Mai, după salturile cu paraşuta şi zborurile programate în prima parte a zilei, pe scena din hangarul Aeroclubului vor urca mult-aşteptaţii Whiskydenker, alături de Moonlight Breakfast, Les Elephants Bizarres, Outstorm, Socez şi Avantgarde.

Sâmbătă, 27 Mai, după programul de zbor din timpul zilei şi multitudinea de activităţi sportive, educative şi recreative (paintball, face painting, trambuline, boot camp, fotbal în baloane supradimensionate, ateliere de educaţie non-formală, expoziţii foto) pe scena din hangar vor urca Dubescu, byron, Nouă ani Lumină, Travka, YellLow şi macedonienii de la Conquering Lion. DJ Iulia va închide seara de sâmbătă cu un after-party pentru cei care doresc să prindă răsăritul pe aerodrom.

Duminică, 28 Mai, este rezervată zborului şi activităţilor creative şi recreative. În programul propus de organizatori se regăseşte concursul naţional de Freestyle Football si expoziţia-concurs organizată în parteneriat cu CJRAE Iaşi, alături de multe suprize pregătite pe terenurile de sport. O atracţie pentru participanţi va fi, cu siguranţă, photo booth-ul gratuit pregătit pentru hangarieni de Accenture, ocazie de a pleca cu o fotografie gata printata ca amintire a celor trei zile de fericire la Hangariada.

Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea  pentru  zbor.  Evenimentul  este  inclus  de Aeroclubul  României în calendarul  oficial  al evenimentelor aeronautice naționale și internaționale.

BILETE

Biletele au  fost  puse  în  vânzare  pe  platforma  online www.kompostor.ro și sunt disponibile și în: Acaju, Arte Bar, Cafeneaua Noastra, Cafeneaua Piata Unirii, Cafeneaua Utopia, Cărturești Iași, Fika Iasi, In Time, La Bazã, Meat Concept Store, Meru Iaşi, Red Pipes, Retro Cafe, Rocknrolla Iasi, Teatru FIX, The Box, Vivid Bistraw. Detalii complete referitoare la programul celor trei zile de festival vor fi făcute publice în curând.  Acces 1 zi – 38.00 lei / Bilet; Abonament- 58.00 lei. Pentru bilete on-line CLICK AICI!

INFO

Hangariada 2016

E-mail: contact@hangariada.ro

Web: www.hangariada.ro

FB: www.facebook.com/hangariada

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: