Hangariada 2017

Hangariada înseamnă 3 zile de fericire la final de anotimp, făcută cu ½ muzică și ½ zbor. Privești cerul, saltă inima, îți strângi prietenii de mână, lași gândul să-ți zboare prin iarba cosită.

Organizatorii primului festival de artă și zbor outdoor din țară –HANGARIADA au anunțat data  oficială a celei de-a șaptea ediții a evenimentului: weekend-ul 26-28  Mai  2017, în aceeași locație  devenită un punct de reper al celor pasionați de aeronautică, dar și de manifestări culturale în spații neconvenționale – Aeroclubul ”Alexandru Matei” Iași. Dacă ediția din 2016 a  adunat  peste 14.000 de ieșeni la  festival, la ediția din acest an se estimează un public de cel puțin  20.000 de participanți, având în vedere multitudinea de evenimente pregătite de organizatori. Deși lista artiștilor care vor urca pe scenă nu a fost dezvăluită în totalitate,reprezentanții festivalului confirmă,  însă, că  evenimentul va  fi  primul  din  serie  cu  participare internațională.

Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar și salturi cu paraşuta. Ieșenii vor avea din nou ocazia să experimenteze saltul  cu parașuta de la 3000 de metri, locurile fiind, însă, limitate. Startul pentru înscrierile la activitățile aviatice va fi dat pe 15 martie. Astfel, în ultimul weekend al primăverii, organizatorii îndeamnă amatorii de artă, muzică și zbor la optimism și voie bună:

Țintește-ți ochii spre cer, fă să-ți salte inima, strânge-ți prietenii de mână, lasă-ți gândul să-ți zboare prin iarba cosită. Întinde-te pe spate, pun-ți ochelarii de soare,“oare de ce nu m-am făcut pilot sau cântăreț ca-n compunerea din clasa a 4-a?” Ridică-te, înverzește-ți tălpile pantofilor, cântăși dansează odată cu cei de pe scenă. Și-apoi mâine de la capăt. Hangariada te vindecă de astenia de primăvară, te scoate din monotonie și te pregătește pentru nopți lungi de vară!

Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea  pentru  zbor.  Evenimentul  este  inclus  de Aeroclubul  României în calendarul  oficial  al evenimentelor aeronautice naționale și internaționale.

Până pe 15 martie , te poți înscrie pe lista de voluntari, la Hangariada 2017.

BILETE

Biletele au  fost  puse  în  vânzare  pe  platforma  online www.kompostor.ro și  în  locațiile  partenere. Abonamentele se mai găsesc la prețuri promoționalepână pe 14 martie.Detalii complete referitoare la programul celor trei zile de festivalvor fi făcute publice în curând. Abonament Presales – 45.00 lei ; Acces 1 zi – 38.00 lei / Bilet; Abonament- 58.00 lei. Pentru bilete on-line CLICK AICI!

INFO

Hangariada 2016

E-mail: contact@hangariada.ro

Web: www.hangariada.ro

FB: www.facebook.com/hangariada

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Un scuter si 2000 de alte premii, de Paste, la Iulius Mall

Festivalul Internațional al Educației Iași 2017[FIE]

Midi Culture @Skin Music Lounge

Louder than ever @Skye Club

Scrie un comentariu: