Halloween Party

Spiritele bune si rele se pregatesc pentru o distractie de proportii. Anul acesta noaptea de Halloween se sarbatoreste pe 28 octombrie cu vrajitoare, stafii, pirati, muschetari, etraterestri, printi dar si scotieni. Intr-un decor demn de filmele de groaza, echipa Hunter’s Pub ii asteapta pe cei cu chef de distractie incepand cu ora 22.

“Tot decorul va fi in ton cu Halloween-ul. Vom avea dovleci sculptati, vrajitoare si stafii astfel incat tot barul sa fie infricosator. Si de aceasta data avem o multime de surprize pentru clientii nostri, astfel ca cele mai comice si cele mai reusite costume, vor fi premiate”, a mentionat Andrei Nedelcu, administrator Hunter’s Pub Iasi.

De saptamana aceasta Hunter’s Pub trece la “hainele” de iarna. Ca orice schimbare de anotimp ce solicita schimbarea garderobei, Hunter’s Pub schimba «meniul distractiei». “Luni avem Relaxing Night. Narghileaua este din partea casei la mese de minim 10 persoane. In fiecare marti la Dirty Night, alunele prajite sunt oferite gratuit. Miercurea va fi seara surprizelor iar joia si duminica avem Karaoke Night, mai nou si cu heliu”, a detaliat Andrei Nedelcu. Schimbarile nu se opresc aici iar in fiecare vineri dupa ora 23 clientii sunt asteptati la Tematic Party dupa ce vor asista la un concert live in timp ce sambata este dedicata doar pentru Party Party Party.

Pentru a rezerva o masa in pub puteti suna la numarul de telefon 0752.005.052 iar pentru comenzi la domiciliu la 0756.084.350.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: