Halloween Hunt

Americanii merg la trick-or-treating, tu vino la Halloween Hunt! la-ți mai mulți prieteni, înscrie-te în cursa cu dulciuri și află cât de bine îți cunoști orașul. Premiile nu vor întarzia să apară!

Clubul Interact lași Copou organizează cu ocazia Halloween-ului o competiție ce constă în căutarea unor indicii prin intermediul unor ghicitori în locații importante din orașul laşi. Astfel, vei vedea cât de bine îți cunoști orașul și vei afla noi informații interesante despre locurile emblematice din istoria acestuia. Gândește-te împreuna cu prietenii tai din echipa și fugi către locul indicat.

PARTICIPARE

Pentru a participa, completați formularul de înscriere: forms.gle. Data și ora: 31 octombrie 2021, ora 10.00(fiecare participat va fi sunat pentru programarea la o anumită ora). Locație inițială: Piața Unirii, la statuia lui Alexandru Ioan Cuza. Taxă de participare: 10 RON de persoană. Concurenți: elevi de clasele V-XII, organizați in 2 grupe(sub 14 ani si peste 14 ani, inclusiv). Echipe: de 3-4 concurenți. Măsuri de prevenție împotriva îmbolnăviri cu virusul Sars-CoV-2: masca de protecție, care să acopere corect nasul și gura, este obligatorie pe tot parcursul concursului; este necesară menținere unei distante minime fața de celelalte persoane.

INFO

Clubul Interact lași Copou

www.facebook.com/interactcopou

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: