Hai sa ne jucam cu dronele Rolling Spider şi Jumping Sumo

Din 27 august, Orange România si Parrot aduc în ofertă două minidrone, Rolling Spider şi Jumping Sumo, ce pot fi controlate de pe smartphone sau tabletă, cu ajutorul aplicatiei gratuite FreeFlight 3 pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1.

Minidrona Rolling Spider de la Parrot este o dronă zburătoare, ultra-compactă si foarte usoară, la numai 55 g, ce se poate deplasa pe sol, pe pereti si chiar pe tavan. Aceasta este echipată cu o cameră verticală, pozitionată sub fuselaj, care o ajută să se stabilizeze în timpul zborului si să realizeaze fotografii în aer liber sau în interior, la diverse evenimente sau în vacantă. Imaginile sunt stocate în memoria flash de 1 GB si pot fi ulterior transferate pe computer.

Datorită senzorilor cu care este echipată, minidrona poate detecta dacă este aruncată în aer si planează, chiar dacă motoarele sunt oprite. Ea porneşte automat şi aşteaptă comenzile utilizatorului. În acelasi timp, dacă una dintre elice intră în contact cu un corp solid, motoarele se opresc, această caracteristică oferind un plus de sigurantă.

Minidrona Rolling Spider are autonomie de 8 minute si functionează cu o baterie reîncărcabilă Litiu-Polimer de 550 mAh, compatibilă si cu drona Jumping Sumo de la Parrot.

Jumping Sumo reprezintă o inovatie în domeniu, cu o mobilitate deosebită: se poate deplasa cu o viteză maximă de 2 m/s în interiorul sau în afara casei, poate lua viraje în unghi drept si poate realiza întoarceri la 180̊. Cele două roti cu care este echipată sunt retractabile si îi asigură echilibrul; mai mult decât atât, acestea se extind pentru o stabilitate crescută la viteze mari si se retrag în pozitie compactă pentru un plus de agilitate în spatii strâmte.

Minidrona Jumping Sumo are autonomie de 20 de minute, poate sări până la 80 cm înăltime si permite programarea unui traseu, care va fi regăsit ulterior în miscările predefinite ale dronei. În plus, aceasta este echipată cu obiectiv superangular care trimite imagini video în direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei pilotului. De asemenea, drona poate realiza fotografii si videoclipuri pe care le poate stoca pe un stick micro-USB conectat în prealabil la ea.

În februarie 2011 aduceam în ofertă AR Drone, primul quadricopter controlat de la distantă cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat, si lansam astfel o nouă gamă de produse ce îmbină tehnologii inovatoare pentru a oferi noi posibilităti de divertisment clientilor nostri. Rolling Spider şi Jumping Sumo, noua generatie de minidrone, completează oferta existentă de jucării inteligente ultra-tehnologizate, atractive atât pentru adolescenti, cât si pentru adulti. Având caracteristici care le sprijină functionalitatea atât în interior, cât si în exterior, ele le oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra momente memorabile oriunde s-ar afla.” a declarat Alexandra Faciu, Senior Product Manager.

Cele două minidrone vor fi disponibile atât în Orange shop, cât si în magazinul online la pretul de 169 euro pentru Parrot Jumping Sumo, respectiv 109 euro pentru Parrot Rolling Spider.

INFO

www.orange.ro/parrot-jumping-sumo

www.orange.ro/parrot-rolling-spider

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: