Hai la TeCOMM sa vorbim despre cresterea vanzarilor online!

Comertul viitorului se regaseste, fara indoiala, in mediul online. Studiile arata o crestere considerabila a numarului de magazine online cu fiecare an ce trece. Cum faci fata concurentei, dar mai ales cum ajungi in topul celor mai profitabile afaceri din mediul digital? Intelegand si aplicand cele mai noi practici ale momentului combinate cu solutii optime de crestere a potentialului afacerii dumneavoastra.

TeCOMM, eveniment de referinta al industriei de comert electronic din Transilvania, revine anul acesta cu o noua editie, de data aceasta si in Iasi, pentru a livra cu o mai mare usurinta solutii menite sa ajute la dezvoltarea mediului de business digital romanesc.

In data de 6 noiembrie, la Grand Hotel Traian, comunitatea magazinelor online din Moldova va avea oportunitatea de a se consulta cu specialisti in e-commerce in vederea rezolvarii problemelor cu care acestia se confrunta. Speakeri cu o incontestabila experienta in domeniu promit sa faca share de best practices si sa vina cu solutii optime pentru a inlatura barierele de care businessul dumneavoastra este limitat.

Elena Dobre, Digital Marketing Strategist al grupului Naspers, specializata in PPC Performance, Website Usability si Analytics, vine sa ne vorbeasca despre performanta campaniilor pe mobil. Aceasta va exemplifica prin campanii de succes, aratand specificitatile unei campanii pe tableta/mobil vs. desktop.

Cosmin Costea, CEO si Founder al costeaconsulting.com, specializat in zona de suport al companiilor clasice care doresc sa migreze catre digital, va vorbi despre viitorul in online. Acesta vine pregatit cu sfaturi pentru a integra cu succes digitalul in afacerea ta.

Razvan Gavrilas, owner al cognitiveSEO, specializat in SEO, SEM, PPC si Internet Marketing, promite sa dezvaluie “reteta secreta” a succesului SEO in 2014.

O intreaga zi este dedicata comertului electronic dazbatand cele mai frecvente probleme cu care se intalnesc prorietarii magazinelor online: SEO, Conversii, PPC, Marketing digital si multe altele.

Inscrie-te acum pentru a beneficia de oferta early bird: buy one, get one free!

Gold Partners: Fan Courier, Mediatic; Organizator: Libero Events

Libero Events este o agentie organizatoare de evenimente care contribuie, de peste 5 ani, la dezvoltarea mediului de business romanesc prin crearea unui mediu propice dezvoltarii profesionale, oferind totodata nelimitate oportunitati de networking. Portofoliu: TeCOMM, Touristica, The Woman, HR Summit, MarkDay, Software Architecture Day, ARThitecture, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion, Deco Show.

INFO

TeCOMM Iasi

iasi.tecomm.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: