Hai la copilareala!

De 1 iunie, haide să-ți aduci aminte alături de noi de Jocurile Copilăriei. Soare, aer curat, iarbă verde, zburdălniceală, zbenguială! Sau poate te tentează o plimbare în pădure? Soare, iarbă, copaci, păsărele, țopăială! Ne jucăm ca-n spatele blocului, la iarbă verde și soare în Parcul Ciurchi din Tătărași. Sau ne plimbăm pe coclauri prin pădure la Bârnova, pentru cei cu spirit de cercetaș.

Te vrem afară la joacă, mai ales dacă iei des poziția lui 4, adică petreci mult timp într-un scaun (la birou, în mașină etc.) Dacă ai copii de măcar 7 ani, poți să-i aduci și pe ei. Învățăm și de la juniori. Crilienii au pus cap la cap două tipuri de activități pentru copilul din tine:

Cercetași la Bârnova. Jumătate de zi, de la 8.00 la 14.00 de cercetare a pădurii, discuții despre plante, animale, prăjit marshmallows (cum se zice în românește, dom’le? :P) și cârnați pe băț la un foc aprins chiar de cercetași. Se pleacă cu trenul și se merge la pas. Îi avem parteneri pentru această activitate pe băieții de la Alternativa Urbană care fac o grozăvie de lucruri în aer liber.

Jocurile Copilăriei. Seara, de la 17.00 în Parcul Ciurchi (spațiul acela mare și verde dintre Tudor Center și 2 Băieți) o punem de o joacă timp de vreo 2 ore. Călătorim înapoi prin timp, până prin anii ’90 și readucem la viață jocurile noastre de suflet: Țară-Țară, vrem ostași! Rațele și vânătorii, Să vină, să vină la coșul cu mere și altele câte și mai câte. Iar ca bonus, poți veni tu cu jocul preferat fin copilăria ta și noi ne organizăm și ne jucăm. Fără să ne ofticăm, promitem!

Și pentru că e 1 iunie, ziua copilului, s-au gândit să faca și o faptă bună. Vor să strânga niște bănuți pentru ANCAAR Iași, asociația care sprijină copii cu autism din Iași. Așa că, după ce va jucati și va plimbati, te invităm să donezi cât poți. Poți să dai cât vrei, recomandarea este de 10 lei.

Și bineînțeles, poți veni cu gașca ta. Facem ad-hoc concursuri între „găști” și acceptăm provocări de la voi.

INSCRIERE

Pentru a participa, te rugăm să completezi următorul FORMULAR docs.google.com/crilia.ro) și vei primi toate informațiile necesare.

INFO

Crilia

crilia.ro

www.facebook.com/Crilia.Training

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: