Hai in Tara Pinguinilor

Sărbătorile de iarnă sunt motiv de bucurie, la Palas! În acest an, ansamblul din inima orașului te invită să experimentezi un „Crăciun în Țara Pinguinilor”. Moșul a pregătit cadouri mult visate pentru clienții Palas: 3 iPhone X și peste 3.000 de alte premii.

Anul acesta, Palas invită clienții de toate vârstele să călătorească într-un ținut de gheață, prin intermediul realității augmentate. În Atrium, pe un monitor de mari dimensiuni, se vor putea vedea pe un ghețar, alături de pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. Prietenii virtuali fac giumbușlucuri, iar la final clienții primesc o amintire frumoasă din călătoria lor. Fotografiile sunt încărcate instant pe pagina de Facebook Palas. „Țara Pinguinilor” va putea fi vizitată prin realitatea augmentată până pe 28 decembrie.

Clienții Palas Mall care sunt deja în căutarea cadourilor pentru cei dragi vor fi răsplătiți pentru rolul lor de ajutor al Moșului cu daruri pe care sigur și le doresc sub brad. Până pe 24 decembrie 2017, sesiunile de shopping de la brandurile preferate aduc șanse de câștig la campania „Crăciun în Țara Pinguinilor”.

Cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas și merg cu bonurile la centrul de premiere amenajat în zona Guess vor fi ajutați de spiridușele Moșului să se înscrie la tombola iernii. În fiecare zi, primii 215 participanți vor primi daruri instant: căni cu simboluri de Crăciun, cozonaci pufoși și delicioși, bomboane de ciocolată, cosmetice, invitații la patinoarul Palas Ice și multe alte surprize.

În plus, cei mai norocoși trei clienți, desemnați prin tragere la sorți în fiecare duminică, pe 10, 17 și 24 decembrie, vor primi cadou cel mai dorit gadget al momentului, câte un iPhone X.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: