Hai cu fetele!

De luni, 1 martie, de la ora 17.00, Prima TV invită telespectatorii la un show inedit: Hai cu fetele! Acesta va oferi 4 păreri diferite despre relații, frumusețe, trenduri în fashion, povești inspiraționale de succes, invitați pe cinste și multe surprize.

De luni până joi, de la ora 17.00, Ioana Petric, Diana Bart, Giulia și Gabriela Marin sunt acele femei care vor aborda subiecte care vor interesa atât femeile cât și bărbații pentru că va fi o emisiune dinamică, plină de energie și mult umor.

Giulia este cântăreață, influencer, mamă a doi copii și de abia așteaptă să revină pe sticlă cu acest show:

Hai cu fetele! este un  proiect la care abia aștept să particip cu atât mai mult cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei. Deși probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care oamenii să nu le știe despre mine, sunt absolut convinsă că îi pot surprinde plăcut și cu proiectul Hai cu fetele!. Abia aștept să ne vedem la Prima TV!

Diana Bart este prezentatoare TV, mamă a două fetițe, pasionată de gătit rețete sănătoase și de design interior. Ea spune că:

Este fix formatul care îmi dă elan pentru că este mult mai dinamic și pot interacționa mai mult cu invitații și cu celelalte prezentatoare. Sunt convinsă că vom face un show pe măsura celor de la Hollywood pe care le îndrăgesc și le urmăresc. Va fi divertisment ca între fete care nu va plictisi niciodată

Ioana Petric este amatoare de sporturi extreme, dansatoare, pasionată de călătorii și “cârcotașă” de meserie, ea prezentând, alături de Șerban Huidu și Codruț Kegheș, Cronica Cârcotașilor. Despre noul proiect, Ioana spune:

4 prezentatoare, 4 tipologii diferite, 4 vieti diferite, 4 perspective diferite și de 4 ori mai multe motive de distractie. O perspectivă feminină asupra a tot ce se întâmplă în ziua de azi. Pentru că, deși e o emisiune zilnică, nicio zi nu va fi la fel ca cealaltă. V-am pregătit o emisiune dinamică, plină de energie, umor, inspirație, invitați pe cinste și surprize.

Gabriela Marin este actriță, boemă, pasionată de artă, meditație și mindfulness iar despre Hai cu fetele spune:

Cred că pentru telespectatoarele noastre va deveni un fel de obisnuință să-și deschidă televizoarele în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 17.00, pentru că se vor distra alături de noi, vor afla lucruri importante despre stilul de viață al femeii puternice și fericite, practic le dăm toate “tool”-urile pentru o viață plină de inspirație.

Rubricile care vor delecta telespectatorii sunt variate și prezentatoarele emisiunii promit că nicio zi nu va fi la fel ca cealaltă în show-ul Hai cu fetele! Ioana Petric, una dintre inițiatoarele proiectului spune:

În fiecare zi vă vom aștepta la Șuete între fete, o rubrică în care vom dezbate într-un mod cât se poate de personal diverse subiecte de actualitate, sau situații de care femeile se lovesc în viața reală de zi cu zi. Veți avea astfel ocazia să ne cunoasteti exact asa cum suntem. Dupa care vom vedea ce se ascunde În mintea bărbaților și cum arată viața de om mare din perspectiva celor mici. Vom reproduce ținute de covorul roșu La bani mărunți și vom testa cele mai în trend produse, în rubrica Pe pielea noastră. Vom căuta inspirație și motivație în povești de succes, care ne spun Hai că se poate!. Vom vedea ce se mai întâmplă în lumea artiștilor, ce provocări mai acceptă influencerii și ne vom potoli poftele cu rețete delicioase. În fiecare zi vom avea invitați din domenii precum fashion, beauty, travel, parenting, sănătate. Le vom spune Hai cu fetele! invitaților noștri celebri, vom intra în lumea și în viețile lor și vom vedea dacă pot face față provocărilor noastre.

În prima săptămână invitați sunt Sweet Paprika, Andreea Marin, Diana Dumitrescu, Andra Gogan, actorul Alex Damian, Alex Ghiduș (vlogger.) și mulți invitați surpriză. De luni până joi, de la ora 17.00, Giulia, Diana, Ioana și Gabriela așteaptă telespectatorii să se relaxeze, să se informeze și să vadă lumea prin ochii lor. Hai cu fetele! un show inedit și de neratat la Prima TV.

INFO

www.primatv.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: