Gustul preselecțiilor MasterChef a atras pasionații de gătit în acest weekend în Iași!

Preparate-prezentate-la-Ias

Weekendul trecut (29-31 mai 2015, n.r.), pasionații de gătit din zona Moldovei și-au dat întâlnire în Iași, oraș devenit pentru o zi locul de întâlnire al aspiranților pentru un loc în bucătăria MasterChef! Farfurii care au impresionat prin plating și prin gust, concurenți determinați să prindă un loc în următoarea etapă a competiției, precum și foști concurenți MasterChef au fost coordonatele zilei de sâmbătă.

Odette-Mindruta

Odette Mândruță, finalista sezonului precedent, a fost și ea prezentă la Iași și i-a sfătuit pe aspiranții la un loc în bucătăria MasterChef „ Să nu aibă emoții și să se înscrie cu inima deschisă, pentru că asta o să le schimbe viața”.

Paul-Siserman

Alături de Odette, a fost prezent și Paul Siserman. Acesta a fost plăcut surprins de preparatele prezente la Iași: „Am văzut multe preparate interesante, oamenii vor să demonstreze că sunt pasionați și că au abilități culinare. Am un sfat simplu pentru viitorii concurenți: să fie naturali, creativi, inventivi și să-și prezinte preparatul fără emoții“.

De la preselecțiile din Iași nu au lipsit preparate dulci care au impresionat prin ingrediente variate precum petale de trandafiri, sirop de arțar, pere confiate sau rubarbă. Și main course-urile au fost variate: piure de morcovi cu pere dulci, piept de rață pe pat de legume orientale sau ruladă de vită.

Duminică, 7 iunie, preselecțiile MasterChef continuă în București, la hotel Ibis, Gara de Nord. Toți cei pentru care bucătaria reprezintă pasiune, un stil de viață sau pur și simplu o necesitate, au șansa de a prinde un loc în bucătaria MasterChef! Înscrierile continuă pe masterchef.protv.ro.

INFO

MasterChef

masterchef.protv.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: