Gusta Slow – Roadele Toamnei

 

Duminica 2 octombrie, de la ora 17.00 – Cafeneaua Acaju (str. Sf Sava nr. 15, in spate la Pro tv)

La Gusta SLOW avem timp destul. Timp sa pregatim mancaruri delicioase de inceput de toamna, timp sa lasam aromele sa se cunoasca intre ele si, mai ales, timp sa le savuram impreuna.

Asociatia Mai Bine si Cafeneaua Acaju va invita la al patrulea eveniment din seria Gusta SLOW, un bufet cu gustari, deserturi si bauturi realizate doar din ingrediente locale, de sezon si ovo lacto vegetariene: paine …de casa, turte la ceaun, vinete, dovlecei si ardei copti, zacusca, muraturi si cas afumat, crema de zahar ars, compot de gutui…

Intrarea: 20 lei

Slow food este o miscare internationala initiata in 1986, care lupta pentru pastrarea bucatariei traditionale si regionale, incurajand cultivarea caracteristica ecosistemului local. Miscarea promoveaza consumul de alimente locale si traditionale, ocroteste principiile comertului echitabil, incurajeaza fermierii si micii producatori, dar are ca scop si educarea cetatenilor cu privire la riscurile fenomenului fast food, folosirea pesticidelor sau consumul de alimente modificate genetic.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte la Muzeul Unirii: “Ochiul cuvântului. Minipoeme în stil haiku”, de Georgeta Tudora

Ateliere de gatit creativ cu Masterchef Elena Padurariu

„Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian” se lanseaza la Iasi

Charity Quiz Night @Times

Scrie un comentariu: