Gustă Slow de Ziua Pământului

Gustă Slow de Ziua Pământului/ Afis IasiLa Gustă Slow avem timp destul. Timp să pregătim mâncăruri delicioase de început de primăvară, timp să lăsăm aromele să se cunoască între ele și, mai ales, timp să le savurăm împreună.

Slow Food Iași vă invită pe 22 aprilie la Acaju la 18:00, la primul bufet Gustă Slow din 2013. Sărbătorim împreună Ziua Pământului și lansăm oficial Conviviumul Slow Food Iași cu gustări de primăvară, deserturi savuroase și băuturi realizate doar din ingrediente locale, de sezon și ovo-lacto-vegetariene.

Slow Food este o mişcare internaţională iniţiată în 1986, care luptă pentru păstrarea bucătăriei tradiţionale şi regionale, încurajând cultivarea caracteristică ecosistemului local. Mişcarea ocroteşte principiile comerţului echitabil, încurajează fermierii şi micii producători, dar are ca scop şi educarea cetaţenilor cu privire la riscurile fenomenului fast food, folosirea pesticidelor sau consumul de alimente modificate genetic.Gustă Slow de Ziua Pământului/ Afis Iasi

În Iași, Slow Food Convivium s-a format la începutul lui 2013, la inițiativa Asociației Mai Bine. Aceasta este o filială locală, oficială și recunoscută de Organizația Slow Food International.

BILETE

Intrarea la eveniment este de 20 RON. Pentru rezervări puteți trimite un e-mail la adresa contact@slowfoodiasi.ro. Pentru că numărul de locuri este limitat, începând de luni, rezervările fără bilet se anulează, așadar aveți timp să vă achiziționați biletele până duminică seara, 21 aprilie. Biletele se găsesc spre vânzare direct de la Cafeneaua Acaju (str. Sfântul Sava, nr. 15) începând cu miercuri, 17 aprilie.

INFO

www.slowfoodiasi.ro

www.facebook.com/pages/Slow-Food-Ia%C8%99i/363030590477195

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: