Gust DiVin la Iasi

Zilele vinului bun la IasiVinul.ro si Goodpoint au adus in premiera la Iasi targul de vinuri “Zilele vinului bun la Iasi”. Dedicat atat cunoscatorilor cat si celor curiosi, targul se desfasoara pe parcursul a doua zile 22-23 martie 2012 in incinta Grand Hotel Traian, sala Mihai Eminescu intre orele 13:00-20:00.

Podgorii nationale si internationale s-au reunit in cadrul acestui targ, unde peste 15 producatori si exportatori din domeniu si peste 150 de soiuri de vin si sampanie au facut senzatie printre vizitatori cu miresmele, gusturile si eleganta lor.

Ceea ce a adus nou in Iasi acest targ consta in faptul ca vinurile expuse fac parte din categorii de lux si sunt special produse pentru restaurante si hoteluri in cantitati reduse.

Desi reticenti in primele ore ale targului, mai pe seara cei interesati s-au adunat in numar mare fie pentru a degusta un pahar de vin bun sau o sampanie, fie pentru a participa la unul din seminariile organizate special pentru cei ce doresc sa afle mai multe despre tainele vinului.

Autor: Manole Paula

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: